Par detālplānojuma izstrādes uzsākšanu nekustamajā īpašumā „Jaunvidēji”

Saskaņā ar Ķekavas novada domes 2015. gada 10. septmbra lēmumu Nr.2.§5. „Par detālplānojuma izstrādes uzsākšanu nekustamajā īpašumā „Jaunvidēji”, uzsākta detālplānojuma izstrāde nekustamajam īpašumam „Jaunvidēji” , kadastra numurs 8070 007 1209.

 

Detālplānojuma izstrādes mērķis –zemesgabala sadale, tirdzniecības un pakalpojumu objektu būvniecība saskaņā ar Ķekavas novada Ķekavas pagasta teritorijas plānojumā noteikto plānoto atļauto izmantošanu – Jauktas dzīvojamās un darījumu apbūves teritorijas JDzD apakšzonējumu JDzd1 un Satiksmes infrastruktūras objektu teritorijas (TL), kā arī veidojot vienotu un caurbraucamu ceļu tīklu un vienotus inženiertehnisko komunikāciju tīklus gan detālplānojuma teritorijā, gan ar tai pieguļošajām teritorijām (t.sk. arī ar pašvaldības/valsts ceļiem).

 

Detālplānojuma izstrādes vadītājs - Ķekavas pagasta Telpiskās plānošanas daļas teritorijas plānotājs Andris Lācis.

 

Priekšlikumus un ieteikumus detālplānojuma izstrādei trīs nedēļu laikā rakstveidā iesniegt apmeklētāju pieņemšanas laikos - pirmdienās plkst. 9.00-13.00 un ceturtdienās plkst. 14.00-19.00 vai nosūtīt pa pastu, adresējot Ķekavas pagasta pašvaldībai Gaismas ielā 19, k/9, Ķekavā, Ķekavas pag., Rīgas raj., LV-2123 (pasta zīmogs). Kontakttālr. 67935861.

 

Informācija publicēta Latvijas ģeotelpiskās informācijas portālā Geolatvija.lv

 

Telpiskās plānošanas daļa

22.09.2015.

  Drukāt