Pedagogu konkursa kandidāte - Ginta Zuša

 

Kandidāte uz nomināciju "Labākais skolotājs vispārējās izglītības programmas 1.- 12. klašu grupa 2011./2012.mācību gadā"- Ginta Zuša no Ķekavas vidusskolas.
 

 

Raksturojums

Ginta Zuša – Ķekavas vidusskolas bijusī skolniece un jau 13 gadus Ķekavas vidusskolas matemātikas skolotāja, klases audzinātāja  un direktores vietniece mācību darbā. Ginta Žuša ir arī Ķekavas novada matemātikas skolotāju metodiskās apvienības vadītāja.

Lai arī matemātika nav skolēnu iemīļotākais mācību priekšmets, skolotāja ir iemantojusi savu skolēnu cieņu un mīlestību. Viņai patiesi rūp savi skolēni un audzēkņi vienmēr ir ap viņu. Viņa mīl savu darbu un dara to ar lielu atbildības sajūtu. Viņa ir savas skolas patriote.  Viņa ir aktīva un sportiska un ir gatava kopā ar saviem audzināmajiem skolēniem  piedalīties dažādās sporta aktivitātēs. Veiksmīgākā no šādām aktivitātēm bija dalība "Zelta Zivtiņas čempionātā"  2012. gadā, kad tika iegūta pirmā vieta reģionā un valsts līmenī tika iegūts vienāds punktu skaits ar komandu, kurai žūrija piešķīra 3.vietu.

Viņa vienmēr ir smaidīga. Viņai piemīt laba humora izjūta. Ir taisnīga. Ir interesanta sarunu biedre.

Neskatoties uz lielo darba slodzi un mīlestību, ko skolotāja atdod darbam un saviem skolēniem, viņa vienmēr atrod laiku un enerģiju saviem mīļajiem, jo ģimene viņai ir pati svarīgākā.

   

 

  Drukāt