Pedagogu konkursa kandidāte - Ilona Korņilko

Kandidāte uz nomināciju "Labākais skolotājs profesionālās ievirzes izglītības programmā 2011./2012. mācību gadā"- Ilona Korņilko no Ķekavas Mākslas skolas.

 

Raksturojums

Māksliniece un Skolotāja ... Aktīva un drosmīga skolotāja.

Viņas stiprā puse ir ideju paušana, vēloties dažādot un pilnveidot mācību procesu. Ilona spēj atrast kontaktu ar dažāda vecuma  audzēkņiem, sevišķi vecākajos  kursos,  jo spēj būt stingra un prasīga. Ikdienas darbā veido interesantus, dekoratīvus  mācību uzdevumus.

Ar aizrautību un atsaucību  iesaistās skolas ārpusstundu pasākumu realizēšanā un arī novada aktivitātēs – "VIA Ķekava", „Izgaismo Ziemassvētkus”. Viņas audzēkņu darbu ekspozīcijas regulāri papildina novada iestāžu vizuālo telpu, t.sk., PII "Bitīte" ieguva pastāvīgu krāsainu  noformējumu.

Skolotāja strādā pie audzēkņu darbu realizācijas valsts un starptautiskiem konkursiem Turcijā, Francijā, Ungārijā, Krievijā, Čehijā, Taivānā, Apvienotos Arābu Emirātos, iegūstot  atzinības un godalgotas vietas.

Māksliniece jau divus gadus aizrautīgi prot skolā vadīt arī pieaugušo mākslas studiju.

Brīvajā laikā izpaužas veidojot mazus, dažādus tekstila darbiņus ar individuālu raksturu , piemēram, rotaļlietas  un  cimdiņus. Tekstilmākslinieces lielformāta darbi eksponēti gan Ķekavas Mākslas skolas izstāžu zālē un  tirdzniecības centrā  Liiba, gan arī citur Latvijā, Vācijā un Norvēģijā.

Novēlam skolotājai Ilonai realizēt  visas savas idejas praksē !

  Drukāt