Pedagogu konkursa kandidāte - Inga Kozlovska

Kandidāte uz nomināciju "Labākais skolotājs vispārējās izglītības programmas 1.- 12. klašu grupa 2011./2012.mācību gadā"- Inga Kozlovska no Pļavniekkalna sākumskolas.

 

Raksturojums

Jauna, sievišķīga, gudra, skaista, aktīva, radoša, iedvesmas pilna, ideju bagāta, enerģiska -  tāda, kādā rudens dienā pie mums skolā ieradās skolotāja Inga.

Šī gada laikā mūsu Inga ir absolvējusi Latvijas  Universitāti un ieguvusi bakalaura grādu pedagoģijā. Tikusi pie skolēnu un vecāku piešķirtā titula – „Sievišķīgākā skolotāja”, bet viņas audzināmā klase ir atdzīta par ”Gada radošāko klasi”.

Skolotāja ar skolēniem ļoti aktīvi iesaistās dažādos konkursos. Kopā ar skolēniem ieguvusi balvu akcijā  „ Šķiro un uzvari”.

3.b klase par savu skolotāju:

„Skolotāja ir vismīļākā skolotāja skolā. Viņa skaisti izskatās un labi māca latviešu valodu un matemātiku. Mana skolotāja ir jautrākā un aktīvākā.Es savai skolotājai novēlu palikt tādai pašai, un citas skolotājas, lai mācās no mūsējās!”(Paula)

„Mūsu skolotāja ir izpalīdzīga un labsirdīga. Dažreiz viņa ir stingra, bet man vienalga viņa ir, vislabākā Pasaulē. Viņa vienmēr visiem palīdz . Lai viņai laba veselība!”(Henrijs)

„Viņa vienmēr ir priecīga. Skolotāja nekad uz mums nav bļāvusi, jo nav bijis iemesla. Es viņai novēlu būt priecīgai un veselai.”(Emīls)

„Viņa tiešām ir vislabākā. Nekad nav slikts garastāvoklis. Skolotāja nekad ilgi ne uz vienu nedusmojās.Es viņai novēlu katru gadu būt labākajai skolotājai!” (Evelīna)

 

Mēs, Pļavniekkalna sākumskolas skolotājas savai kolēģei Ingai novēlam: „Vienmēr dzirksteļot un nekad nepazaudēt savu sākotnējo entuziasmu!”

  Drukāt