TC „Liiba” Ķekavas novada iedzīvotājus aicina Lieldienas sagaidīt kopā

Tirdzniecības centrs „Liiba” tradicionāli Ķekavas novada iedzīvotājiem rīko pasākumus, sniedzot iespēju pabūt kopā ar ģimeni, draugiem un kaimiņiem. Daudziem šī ir iespēja izjust svētku noskaņu, nedomājot par ikdienas rūpēm. Iešūpojot Lieldienas, 4.aprīlī, Liiba aicina uz Oliņ Boliņ svētkiem, kur gaidāmas interesantas aktivitātes gan lieliem, gan maziem.

 

4.aprīlī no plkst. 12:00 līdz vēlai pēcpusdienai Ķekavā, tirdzniecības centrā „Liiba” norisināsies Lieldienu pasākums „Oliņ Boliņ svētki Liibā”. Lielie un mazie centra apmeklētāji aicināti iesaistīties Lieldienu Zaķa un draugu organizētajās aktivitātēs - dančos, rotaļās, olu ripināšanā un dziedāšanā. Tāpat varēs izšūpoties lielajās šūpolēs.
 
 
Svētku apmeklētāji varēs apskatīt īstus trušus no šķirnes trušu audzētavas „Pukstiņi” un dekoratīvās vistiņas, kā arī z/s „Mežavairogu” mājas zoodārza dzīvnieciņus, minēt mīklas, piedalīties Lieldienu pantiņu un zīmēšanas konkursā, būs arī sejiņu apgleznošana, kur māksliniece Inita Šteinberga palīdzēs pārtapt pa Lieldienu oliņu vai zaķēnu . Mazie apmeklētāji varēs skatīties un līdzdarboties rotaļizrādē, kā arī nofotografēties ar Lieldienu Zaķi.
 
 
Tie, kas nākot uz „Liibu” paņems līdzi savu skaisti krāsoto olu, varēs piedalīties Oliņ Boliņ skaistumkonkursā, bet par Dižolas titulu cīnīties olu kaujās. Dalībniekus gaida pārsteiguma balvas.
„Liiba” aicina pasākuma apmeklētājus ierasties zaķa kostīmā, atraktīvākie svētku dalībnieki tiks pie īpašām balvām. Vairāk par Oliņ Boliņ svētkiem – www.liiba.lv.
 
 
 
Papildus informācija:
Inga Zīle
TC „Liiba” mārketinga menedžere
t.: 67969294, 20200085
e-pasts: marketings@liiba.lv
  Drukāt