Pirmo reizi Ķekavas novads startēs boksā

Viens no Ķekavas novada sportistiem Latvijas Jaunatnes olimpiādē ir jaunais bokseris Edgars Dmitrijs Cepurnieks (15 gadi), kurš, piedaloties olimpiādē šajā sporta veidā, Ķekavas novadam sniedz lielisku iespēju pirmo reizi pārstāvēt sevi arī boksa ringā (svaru kategorijā līdz 49 kg). Boksa sacensības notiks 12.-15. jūnijā plkst. 12.00 olimpiskajā centrā „Ventspils”.

Pēc trenera Māra Liepiņa teiktā, gatavošanās startam olimpiādē ir bijusi nopietna - treniņi gan tepat Ķekavas sporta klubā, gan ārpus Ķekavas novada - kopā ar citiem sportistiem no bokseru izlases. „Trenējamies maksimāli, ar stiprākajiem.”

Kā spēcīgus pretiniekus boksa ringā, treneris min sportistus no Rīgas, Ventspils, Jelgavas un Olaines.

 Taču arī Edgars nav ar „pliku roku ņemams”- pavisam nesen, 18. un 19. maijā Rīgā starptautiskā pasākumā „Baltijas Kaujas spēles” („Baltic Combat Games’’) boksa turnīrā jauniešiem svara kategorijā līdz 49 kg uzvaru izcīnīja tieši mūsu jaunais censonis Edgars Dmitrijs Cepurnieks. „Baltijas Kaujas spēles” bija pirmais šāda veida un tik liela mēroga projekts, kas domāts vadošo cīņas skolu, dažādu divcīņu sporta veidu popularizēšanai mūsu reģionā. Šajās sacensībās Ķekavas klubu – „Lāčplēša Cīņu Leģions” pārstāvēja divi sportisti Mārcis Grundulis (kikbokss) un Edgars Dmitijs Cepurnieks (bokss)

Novēlam jaunajam bokserim Edgaram veiksmi un sparu arī olimpiskajā boksa ringā Ventspilī!

 

Vineta Bērziņa,

Izdevuma „Ķekavas Novads” redaktore

12.06.2013.

 

  Drukāt