Ķekavas novada sporta tērpi olimpiādē gūst ievērību

 Latvijas Jaunatnes olimpiādē Ķekavas novada delegāciju ikviens var atpazīt pēc vienotiem sporta tērpiem ar uzrakstu „Ķekavas novads”.

 

Sporta tērpu komplektā gan sportistiem, gan treneriem - ietilpst balts T-krekls, melni šorti un gaiši zils džemperis ar kapuci vēsākam laikam, kas rotāti ar Latvijas Jaunatnes olimpiādes logo un Ķekavas novada uzrakstu.  
 
Jaunie sporta tērpi ne tikai iepriecina pašus sportistus un trenerus, bet arī tās krāsas un dizaina dēļ guvuši ievērību un atzinīgus vārdus arī no līdzjutēju un citu delegāciju pārstāvju puses. Tirkīzzilā krāsa sasaucas arī ar Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras logo.  
 
 
Lai gan daudziem varētu šķist, vai šādi vienoti tērpi ir vajadzīgi, tad viennozīmīgi varam apgalvot, ka - jā. Tas rada komandai vienotu garu, vienotu tēlu un Ķekavas novada atpazīstamību citu pašvaldību vidū. Arī Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra ir apņēmības pilna turpināt šo lieliski uzsākto ceļu, cerot arī uz jaunās Ķekavas novada domes atbalstu sporta attīstībai un popularizēšanai.
 
 
Sporta tērpus finansēja Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra.
 
Vineta Bērziņa,
Izdevuma ”Ķekavas Novads” redaktore
 
 
 
  Drukāt