Mūsu riteņbraucējiem 50 km distances šosejā – labākais rezultāts - 13. vieta

 

 Labāko rezultātu riteņbraukšanā 50 km distancē šosejā no Ķekavas novada riteņbraucēju pulka šodien, 14. jūnijā, demonstrēja Niklāvs Boļšis, kurš grupas braucienā ierindojās 13. vietā, aiz sevis atstājot novadnieku Maksimu Maslovu, kas ieguba 14. vietu.
 
 
Pārējiem diviem Ķekavas novada riteņbraucējiem jauniešu grupā - 16. vieta – Edgaram Maculevičam un 19. vieta Andrejam Ļeļkovam. Savukārt mūsu riteņbraucēja Krista Ratniece starp jaunietēm ieguva 9. vietu.
 
 
Pirms sacensību starta, kas tika dots Ventspilī, Talsu ielā, riteņbraucēji pulcējās uz svinīgo startu pie olimpiskā centra „Ventspils”.  Par svinīgo startu var lasīt šeit.
 
 
 
Ar rezultātiem (jaunieši, šoseja 50 km) var iepazīties šeit.
 
 
Ar rezultātiem (jaunietes, šoseja 50 km) var iepazīties šeit.
 
 
Atgādinām, ka mūsu sportisti tērpušies elektrozaļos sporta tērpos, ko jau līdzjutēji ir novērtējuši kā par vienu no skaistākajiem tērpiem riteņbraucējiem. Savukārt 13. jūnijā, spītējot lielajam Ventspils vējam, mūsu riteņbraucējiem nācās cīnīties ar stipriem pretiniekiem. Rezultātā labākais sasniegums – 12. vieta Niklāvam Boļšim un Kristai Ratniecei. Pirms nozīmīgā starta riteņbraucējiem bija manāms sportiskais gars un arī tik pierastais uztraukums. Taču šoreiz veiksmes fortūna bija aizsteigusies pie spēcīgajiem pretiniekiem. Taču galvenais – piedalīties un gūt jaunu pieredzi. Riteņbraukšanā (šosejā 10 km) startēja - Krista Ratniece, Niklāvs Boļšis, Andrejs Ļeļkovs, Edgars Maculevičs, Maksims Maslovs un Normunds Reinis Rieksts.
 
Vineta Bērziņa,
Izdevuma „Ķekavas Novads” redaktore
 
  Drukāt