Ķekavas Mūzikas skolas audzēkņi iegūst augstas vietas konkursos (papildināts)

Gada sākums bijis veiksmīgs Ķekavas Mūzikas skolas audzēkņiem – Mārtiņš Starostnieks ieguvis pirmo vietu XXIII Latvijas mūzikas skolu Pūšaminstrumentu un sitaminstrumentu izpildītāju konkursā, savukārt godpilnajā otrajā vietā Mārtiņš Pundiņš (sitaminstrumentu grupa). Tāpat konkursa labākā koncertmeistara titulu novados ieguvusi Ķekavas Mūzikas skolas koncertmeistare Gunta Šmaukstele.


Konkursā tika sveikti arī divi labākie koncertmeistari nominācijās "Konkursa koncertmeistars Rīgā" un "Konkursa koncertmeistars Latvijas novados". Par labāko koncertmeistaru novados tika atzīta
Ķekavas Mūzikas skolas koncertmeistare Gunta Šmaukstele.


Tāpat priecājamies, ka konkursa laureātu sarakstā arī Elizabete Ozoliņa, kura alta saksofonu grupā ieņēma 2. vietu, bet 3. vietu flautu grupā ieguva Darja Makareviča.
 

Jau 24. februārī plkst. 17.00 Latvijas Universitātes Lielajā aulā notiks konkursa laureātu apbalvošana un koncerts “Bravo–bravissimo!”, kurā kopā ar Latvijas Universitātes pūtēju orķestri uzstāsies arī konkursa uzvarētāji. Ieeja koncertā bez maksas.
 

Lepojamies arī ar Ievu Pūriņu un Alisi Līci, abas audzēknes valsts Vijoles spēles konkursā ieguva 3. vietas, savukārt Kristers Cīrulis tika godināts kā trešais labākais dalībnieks Arvīda Žilinska VI Starptautiskajā jauno vokālistu konkursā.
 

Sveicam Ķekavas Mūzikas skolas audzēkņus, viņu skolotājus un vecākus ar lieliskajiem panākumiem!

 

Sabiedrisko attiecību daļa

21.02.2018.

Papildināts 28.02.2018.

 

  Drukāt