SIA "Ķekavas nami" rēķinu apmaksa arī turpmāk notiks tikai attālināti

 

Par SIA ‘’Ķekavas nami’’ sniegtajiem komunālajiem pakalpojumiem un dzīvojamo māju apsaimniekošanu iedzīvotāji ir aicināti norēķināties elektroniski internetbankā, savukārt skaidrā naudā par pakalpojumiem ir iespējams norēķināties SIA ‘’Maxima Latvija’’ veikalos.

 

SIA ‘’Ķekavas nami’’ pārtrauc rēķinu apmaksu klientu apkalpošanas centros klātienē un aicina saņemtos rēķinus arī turpmāk apmaksāt attālināti, kā to iedzīvotāji veica jau kopš šī gada marta vidus.  To visērtāk ir iespējams izdarīt, apmaksājot rēķinu internetbankā, tāpat ir iespēja apmaksu veikt arī bankā un pastā. Iedzīvotāju ērtībai apmaksu var veikt arī jebkurā SIA “MAXIMA Latvija” veikala kasē, kur kasiere noskenēs rēķina svītru kodu un būs iespēja rēķinu apmaksāt gan skaidrā naudā, gan ar bankas karti, par ko tiks piemērota komisijas maksa.


Rēķinu apmaksas iespējas:

 

  • internetbankā ar bankas pārskaitījumu;
  • bankā (komisijas maksa atkarīga no bankas cenrāža);
  • pastā (komisijas maksa 3,50 eiro);
  • veikalā Maxima (komisijas maksa 0,50 eiro).


Lēmums atteikties no skaidras naudas norēķiniem pieņemts, pamatojoties uz Ministru kabineta 17.10.2017. noteikumiem Nr. 630 “Noteikumi par iekšējās kontroles sistēmas pamatprasībām korupcijas un interešu konflikta riska novēršanai publiskas personas institūcijā”, ar mērķi novērst iespējamas koruptīvas darbības un interešu konflikta rašanos darījumos ar skaidru naudu, kā arī  samazināt administratīvos izdevumus, kas rodas skaidras naudas darījumu apkalpošanā.

 

 

 

SIA ‘’Ķekavas nami’’
10.06.2020.


 

  Drukāt