Jūlija ceturtās nedēļas aktuālie ielu pārbūves darbi Baložos

Jūlija ceturtajā nedēļā turpinās būvniecības darbi Baložos, Uzvaras prospektā un Jaunatnes ielā, tādēļ aicinām iedzīvotājus būt saprotošiem un ievērot ceļu satiksmes organizācijas izmaiņas.

 

Lai veiktu sadzīves kanalizācijas ierīkošanu, pirms tam veicot asfalta frēzēšanas darbus, no 20. jūlija līdz 1.septembrim ir pilnībā slēgta satiksme Uzvaras prospektā - sākotnēji posmā no Baložu pilsētas pārvaldes stāvlaukuma līdz iebrauktuvei uz dzīvojamo māju Uzvaras prospektā 8, savukārt vēlāk tiks slēgts posms no Baložu pilsētas pārvaldes stāvlaukuma līdz Doles ielai. Slēgtajam Uzvaras prospekta posmam ir iespējams piekļūt no vienas vai otras ielas gala. Uz ielas visu diennakti darbosies pazemināšanas iekārta, kas var radīt nelielu troknsni.

 

Jaunatnes ielā šajā nedēļā nav paredzētas jaunas izmaiņas. Jau šobrīd uz ielas ir uzstādītas ceļa zīmes, kas nosaka, ka ielai no abām pusēm jaunās ceļa zīmes “Braukt aizliegts” ir spēkā, vienlaikus paredzot maiņvirziena kustību uz un no uzņēmuma SIA “Baltās naktis” stāvlaukumam (no Rīgas ielas puses).


Attīstības un būvniecības pārvalde
27.07.2020.

  Drukāt