Ķekavas velobraucienā 8. augustā tiek atcelta Sporta distance

 Saistībā ar konstatēto Covid-19 izplatību tieši profesionālo šosejas riteņbraucēju vidū no Murjāņu sporta ģimnāzijas un ņemot vērā Latvijas riteņbraukšanas federācijas un Slimības profilakses un kontroles centra ieteikumus, tika pieņemts atbildīgs lēmums atcelt Sporta distanci rīt, 8. augustā, gaidāmajā Ķekavas velobraucienā. Pārējās trīs distances notiek bez izmaiņām un  plānotajos laikos.

 

Par samaksāto dalības maksu Sporta distancē aicinām sazināties, rakstot e-pastu velobrauciens@kekava.lv vai  zvanot pa tālr. 28233695.  
 
 
Pasākums tiek rīkots, ievērojot valstī noteiktās epidemioloģiskās drošības prasības un pulcēšanās ierobežojumus. Aicinām ikvienu – gan sportistus, gan līdzjutējus - pirms doties uz publisko pasākumu būt atbildīgiem un izvērtēt savu veselības stāvokli, kā arī  ievērot aktuālos Covid-19 infekcijas ierobežošanas pamatprincipus un piesardzības pasākumus, informē viens no velobrauciena rīkotājiem - Ķekavas novada pašvaldības Sporta aģentūra.
 
 
Ķekavas velobrauciena dalībniekiem atkarībā no vecuma un sportiskās sagatavotības 8. augustā  ir iespēja piedalīties kādā no trim disciplīnām. 
 
Ikviens aktīvā dzīvesveida piekritējs aicināts piedalīties vispopulārākajā no distancēm- 45 km garajā Putnu fabrikas Ķekava tautas distancē "Stiprie stilbiņi", līdzīgi kā sporta distancē, mērojot ceļu no Ķekavas uz Daugmali un Baldoni, finišējot Ķekavā. Ātrākie trīs dalībnieki sieviešu un vīriešu grupā saņems velobrauciena atbalstītāju sarūpētās dāvanas.
 
 
“Esmu gandarīts, ka, neskatoties uz dažāda veida ierobežojumiem sporta pasākumu norisē šajā vasarā, tradicionālais, plaši apmeklētais velobrauciens pulcēs tos, kuriem veselīgs un aktīvs dzīvesveids ir neatņemama ikdienas sastāvdaļa. Esam vietējais uzņēmums ar sportiski aktīviem darbiniekiem, kas apliecina to, ka labas veselības pamatā ir veselīga maltīte un aktīvs dzīvesveids. Visiem sacensību dalībniekiem novēlu sasniegt arvien jaunus personīgos sasniegumus, savukārt līdzjutējiem – iedvesmoties no šiem sasniegumiem”, stāsta Andrius Pranckevičius, “Putnu fabrika Ķekava” valdes priekšsēdētājs. 
 
 
Savukārt aktīvā brīvā laika pavadīšanas cienītājiem, jo īpaši sportiskajām ģimenēm tiks piedāvāta īpašā "Ķekavas avots" ģimenes distance", kurā ikviens aktīvā dzīvesveida piekritējs varēs izbaudīt velopiedzīvojumu 7 km garumā pa Ķekavu, piedalīties loterijā un saņemt balvas. Tāpat kā pērn arī šogad Ķekavas velobraucienā būs padomāts arī par pašiem mazākajiem, kas varēs startēt "Herkuless bērnu distancē" un saņemt balviņas.
 
 
 Paralēli riteņbraukšanas sacensībām visas dienas garumā bez maksas notiks dažādas aktivitātes gan pieaugušajiem, gan mazajiem apmeklētājiem. Bērnus iepriecinās grandiozā putu ballīte, radošās darbnīcas, piepūšamās atrakcijas, Veloruļļu cīņas kā arī sportiskās aktivitātes "Stiprais cālis", savukārt enerģiju varēs uzņemt degustējot garšīgo A/S „Putnu fabrika Ķekava" produkciju.
 
 
Ķekavas velobrauciens notiks 8. augustā plkst. 09.00 - 17.00, reģistrācija - no plkst. 9.00, sporta laukumā "Fortius", pie Ķekavas sporta kluba, Ķekavā, "Bultas". Plašāka informācija pieejama pie Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras interneta vietnē sports.kekava.lv vai rakstot uz e-pastu velobrauciens@kekava.lv.    
 
 
Ķekavas velobraucienu atbalsta – A/S "Putnu fabrika Ķekava", "Ķekavas avots", "Isostar", "Herkuless", "TU saldējums", "Bella Happy", "Bella", "Piebalgas alus", T/C "Liiba", "Ādažu čipsi", „ŠKODA" automašīnu oficiālais pārstāvis Latvijā – „GREEN MOTORS", "Rīgas šampanietis", "My fitness", "Hanzas maiznīca".
 
 
Ķekavas velobrauciena laikā plānoti satiksmes ierobežojumi.
 
 
Administratīvā pārvalde
07.08.2020.
  Drukāt