12. jūnijā notiks Pirmsjāņu tirgi Ķekavā

12. jūnijā Ķekavā notiks četri Pirmsjāņu tirgi. Iedzīvotāji un viesi aicināti no plkst. 10.00 līdz 15.00 iepirkties Metāla, Koka, Ūdens un Uguns tirgos.


Metāla tirgus, kur tiks pulcēti amatnieki, norisināsies laukumā pie Ķekavas novada Tūrisma informācijas centra un Doles Tautas nama. Ūdens tirgus ar mājražotājiem tiks iekārtots laukumā pie Kodola un Skolas ielā. Savukārt stādu tirgotājus varēs satikt Koka tirgū - laukumā pie Ķekavas sākumskolas. Būs arī ēdinātāju tirgus jeb Uguns tirgus, kur varēsi iegādāties cukurvati, popkornu, saldējumu un citus gardumus.


Ņemot vērā valstī noteiktos epidemioloģiskos ierobežojumus, tirgi tiks norobežoti viens no otra un katram tirgum būs atsevišķa ieeja un izeja. Lūdzam sekot norādēm un ievērot kustības virzienu. Tirgus teritorijā ir jānēsā mutes un deguna aizsegs!
 

 

Saistībā ar 12. jūnija tirgiem Ķekavā būs slēgti stāvlaukumi pie Doles Tautas nama, Rīgas ielā 26, un daļa stāvlaukuma pie Ķekavas sākumskolas, Nākotnes ielā 1a.


Stāvlaukumi tiks slēgti no 11. jūnija plkst. 20.00 līdz 12. jūnija plkst. 15.00, tāpat 12. jūnijā būs slēgta Skolas iela visā garumā. Lūdzam neatstāt savas automašīnas norādītajos stāvlaukumos un Skolas ielā.
 

Aicinām iedzīvotājus būt saprotošiem un apmeklēt “Metāla”, “Koka”, “Ūdens” un “Uguns” tirgus 12. jūnijā no plkst. 10.00-15.00, ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus. Iesakām savlaicīgi iepazīties ar Pirmsjāņu tirgu izvietojumu.


 


Izglītības, kultūras un sporta pārvalde
03.06.2021.

 

  Drukāt