Ziemas aktīvā atpūta Ķekavas novadā

Nopūtīsim putekļus no savām distanču slēpēm, slidām un ragavām un steigsim baudīt ziemas priekus Ķekavas novadā! Ikviens aktīvās atpūtas piekritējs ir aicināts apmeklēt publisko slidotavu Ķekavas sākumskolas sporta laukumā, iemēģināt slēpošanas trases Ķekavā un Baložos, bet sacensību garšas tīkotāji ir aicināti startēt Pasaules Sniega dienas ietvaros rīkotajās sacensībās “Ziema 2017”.

 

Šajā ziemas sezonā Ķekavas novada iedzīvotājiem un viesiem tiek piedāvātas plašas aktīvās atpūtas iespējas Ķekavas novadā - visi interesenti ir aicināti baudīt ziemas priekus ar slidām un distanču slēpēm kājās. Ikdienas aktīvajai atpūtai var izmantot ar sniega motociklu iebrauktās slēpošanas trases Ķekavā pie Sporta kluba un Baložu mežā aiz vidusskolas un apmeklēt publisko slidotavu Ķekavas sākumskolas sporta laukumā. Savukārt tiem, kas ziemas priekus labprātāk bauda jautrā kompānijā, Ķekavas novada sporta aģentūra piedāvā ziemas sacensības brīvā dabā.

 

Distanču slēpošanai tiks veltītas arī Pasaules Sniega dienas ietvaros rīkotās bezmaksas sacensības “Ziema 2017”, kas trijos posmos 14., 21., un 28.janvārī norisināsies pie Baložu vidusskolas stadiona un blakus esošajā mežā. Jebkuras vecuma grupas sacensību dalībniekiem būs iespēja izvēlēties sev tīkamāko aktivitāti - distanču slēpošanu, komandu stafeti “jautrais biatlons” vai ragaviņu vilkšanas piedzīvojumu divu dalībnieku – vilcēja un pasažiera – sastāvā.

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa

10.01.2017.

 

  Drukāt