Jauniešu deju kolektīvs "Katlakalns" kļūst par konkursa "Maksimālisti" mēneša uzvarētājiem

Noslēdzoties tautas balsojumam mājaslapā www.maksimalisti.lv, noskaidroti talantu konkursa "Maksimālisti" trešā mēneša balvu ieguvēji. Kategorijā "Kolektīvs" atbalstu 1500 EUR apmērā iegūst arī jauniešu deju kolektīvs "Katlakalns" no Ķekavas novada.

 

Deju kolektīvam uzvarēt palīdzēja ļoti aktīvā darbība sociālajos tīklos vēl pēdējā balsošanas dienā, kā arī darbu sadale dalībnieku starpā. Kopā „Katlakalns” ieguva 13 652 balsis. Iegūtais finansiālais atbalsts – 1500 EUR – ļaus jauniešiem piedalīties festivālā Melnkalnē un popularizēt latviešu dejas pasaulē.

 

Kā informē SIA "Maxima Latvija" Komunikācijas vadītājs, konkursa kategorijā "Kolektīvs" pieteicās 29 apvienības, no kurām 22 vēlējās iegūt mēneša atbalstu, bet 7 – "Grand Prix". Pieteikumi saņemti no Kokneses, Balviem, Ķekavas, Liepājas, Rēzeknes, Jelgavas, Rīgas, Limbažiem, Aglonas, u.c., Latvijas pilsētām.

 

Konkursa laikā talantīgos un mērķtiecīgos dalībniekus iedvesmo arī žūrija – jauniešu kustības "Ghetto Games" vadītājs Raimonds Elbakjans, radio un televīzijas personība Baiba Sipeniece-Gavare un tautas deju ansambļa "Rotaļa" atraktīvie dejotāji.

 

Vairāk par konkursu lasāms www.maksimalisti.lv.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

02.05.2017.

 

 

  Drukāt