Veselības un Sporta nedēļa Ķekavas novadā vienos tūkstošus

Ar aicinājumu "EJAM ĀRĀ!" no 20. līdz 27. maijam Ķekavas novadā notiks Veselības un Sporta nedēļa. Sagaidāms, ka  šogad tā vienos tūkstošiem Ķekavas novada iedzīvotāju un viesu. Viss sāksies 20. maijā ar atzinību guvušo Ķekavas velomaratonu, turpināsies ar dažādām aktivitātēm  nedēļas garumā, bet noslēguma pasākums būs īpaši atraktīvā Veselības un Sporta Diena 27. maijā.
 

Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras direktore Dace Cīrule ir gandarīta, ka šogad, sadarbībā ar jauniešiem, ģimenēm, tūrisma, veselības un drošības jomas darbiniekiem, ir izdevies sagatavot vēl nebijušas  aktivitātes. Azartiska velo ekspedīcija,  prāta vingrināšana un aktīvā atpūta uz ūdens ar SUP dēļiem ir tikai daži no paredzētajiem pasākumiem.
 

Jāuzsver, ka Ķekavas novads ir vienīgā Latvijas pašvaldība, kas saņēmusi atbalstu no Eiropas Savienības Erasmus+ Sports programmas ar mērķi uzlabot  sadarbību starp dažādām pašvaldības, valsts iestādēm un privātajām organizācijām, kas iesaistītas veselību veicinošu fizisko aktivitāšu īstenošanā un Veselības un Sporta nedēļas organizēšana ir uzskatāms un veiksmīgs šīs sadarbības piemērs.
 

Pirmo reizi notiks arī supošanas sacensības IeSUPo Vasarā, kurās ikviens interesents varēs pamēģināt šo sporta veidu. Ar sacensību nolikumu varat iepazīties šeit.


Ar pilnu Veselības un Sporta nedēļas programmu aicinām iepazīties šeit.

 

 

Ķekavas novada pašvaldības Sporta aģentūra

22.05.2017.

  Drukāt