Aizvadīts vērienīgākais riteņbraukšanas notikums

Sestdien, 20. maijā, Ķekavā norisinājās viens no vērienīgākajiem riteņbraukšanas notikumiem – Ķekavas velomaratons, uz starta līnijas pulcējot gan profesionāļus, gan velobraukšanas entuziastus no Latvijas un ārvalstīm. 

Sacensību programma jau tradicionāli tika atklāta ar enerģiskām bērnu sacensībām, kurās piedalījās gandrīz 300 dalībnieku, savukārt Ģimenes distancē piedalījās aptuveni 230 dalībnieki, krāšņā parādes braucienā vienojot aktīvākās ģimenes un draugu kolektīvus no visas Latvijas. Košākās, saliedētākās un izdomas bagātākās komandas sacentās arī par vērtīgām pārsteiguma balvām astoņās nominācijās.

 

Neskatoties uz karsto laiku, populārākā distance šogad bija 45 km garā Tautas distance, kurā finiša līniju šķērsoja 314 dalībnieki. Īsts izaicinājums šī gada maratona dalībniekiem bija 80 km garā un dinamiskā Sporta distance, kas riteņbraucējus veda ne tikai pa šoseju, bet arī pa grants segumu, padarot trasi īpaši aizraujošu.

 

Kā informē Maratoni.lv, uzvarētāja titulu šoreiz izcīnīja 2016. gada Eiropas čempions MTB disciplīnā – Rietumu Banka – Rīga pārstāvis Peeter Pruus, kurš 79 dalībnieku konkurencē uzrādīja teicamu laiku - 1h, 51 min un 15 sek.

 

Paralēli velomaratonam pasākuma norises vietā apmeklētāji varēja baudīt dažādas izklaides, muzikālus priekšnesumus un aizraujošus konkursus.

 

Ar maratona rezultātiem aicinām iepazīties šeit.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

22.05.2017.

 

 

  Drukāt