Koris “Mozaīka” saņem līdzfinansējumu tautas tērpu iegādei

Ķekavas novada pašvaldība biedrībai “DOLCE FORTE FORTISSIMO” piešķīrusi līdzfinansējumu 1 000 eiro apmērā projekta “Ķekavas novada tautastērpu iegāde” ietvaros paredzēto tautas tērpu iegādei Ķekavas kultūras centra jauktā kora “Mozaīka” dalībniekiem.

 

Projekta mērķis ir popularizēt valkāšanas tradīcijām atbilstošu Ķekavas novada tautas tērpu. Tā realizāciju aktualizē Latvijas simtgades un XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku tuvošanās, Ķekavas kultūras centra jauktajam korim “Mozaīka” pārstāvot Ķekavas novadu šajos svētkos.

 

Biedrība ir saņēmusi Lauku atbalsta dienesta lēmumu par projekta iesnieguma apstiprināšanu projektam “Ķekavas novada tautastērpu iegāde”, kas tika iesniegts Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstība Latvijas Lauku attīstības programmas 2014 – 2020. gadam apakšpasākuma “Darbības īstenošana saskaņā ar sabiedrības virzītas vietējās attīstības stratēģiju” ietvaros.

 

Projekta kopējās attiecināmās izmaksas ir EUR 14 675, 82, un tā īstenošanai ir saņemts publiskais finansējums EUR 13 208, 23 apmērā. Pēc biedrības lūguma Ķekavas novada pašvaldība projekta līdzfinansēšanai piešķīrusi 1 000 eiro.

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa

01.06.2017.

 

  Drukāt