Satiksmes ierobežojumi novada svētkos

Ķekavas novada svētku laikā noteikti ceļu satiksmes ierobežojumi Ķekavā. Piektdien, 16. jūnijā, Ķekavā tiks slēgts zemes ceļš, kas ved gar skeitparku, posmā no Gaismas ielas līdz Veco dzirnavu estrādei. Savukārt sestdien, 17. jūnijā, no plkst. 14.00 līdz 24.00 transporta kustība tiks slēgta Nākotnes ielā no privātskolas “Gaismas tilts 97” līdz “Kodolam”, kā arī Skolas ielā.

Ķekavas novada svētku apmeklētāju ievērībai – 16. jūnijā plānotā Velo šova norises vieta ir mainīta, tādēļ piektdien, laikā no plkst. 12.00 līdz 23.00, tiks slēgts tikai ceļa posms no Gaismas ielas līdz Veco dzirnavu estrādei, kas ved gar Ķekavas skeitparku. Iepriekš Velo šovs bija plānots Skolas ielā.

Sestdien, 17. jūnijā, laikā no plkst. 14.00 līdz 24.00, transporta kustība tiks slēgta Nākotnes ielā no privātskolas “Gaismas tilts 97” līdz “Kodolam”, kā arī satiksmes ierobežojumi paredzēti Skolas ielā, kur satiksme tiks slēgta virzienā uz Ķekavas Mūzikas skolu. Aicinām autovadītājus slēgtos ceļa posmus apbraukt, izmantojot Dienvidu ielu.

Satiksmes plūsmu novada svētku laikā uzraudzīs Reģionālā pašvaldības policija, koordinējot transporta izvietošanu atļautās vietās. Informējam, ka svētku laukumā iebraukt varēs tikai ar pasākuma norisi saistīti transportlīdzekļi, ievērojot Ķekavas novada svētku organizatoru norādījumus.

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa

14.06.2017.

 

  Drukāt