Šodien Ķekavā sākas smagās mūzikas festivāls “Metalshow”

Ķekavas pagasta Klaņģu kalnā divu dienu garumā 16. - 17.jūnijā pēc septiņu gadu pārtraukuma norisināsies smagās mūzikas festivāls "Metalshow.lv".

 

Festivāla organizatoru pārstāvis Valdis Bērzvads aģentūrai BNS sacīja, ka pasākums pirmo reizi notika 2005. gadā un strauji kļuva par vienu no vadošajiem alternatīvās mūzikas festivāliem Baltijā. Līdz 2010.gada vasarai starp festivāla galvenajiem māksliniekiem ir bijuši tādi smagās skatuves mākslinieki kā "Cradle Of Filth", "Exploited", "Napalm Death", "Pain", "Caliban" un daudzi citi.

 

Taču šogad festivāla programmā ir iekļauti gan vairāki atpazīstami Latvijas smagās mūzikas mākslinieki, gan arī ārvalstu viesi. Uz skatuves kāps pašmāju grupas "Soundarcade", "Sanctimony'', "Paternatural", ''Vangard Nord'', ''Heaven Gray'', "Urskumug", "Mayla", "Oceanpath", "Pulse of Nebulae", "Oghre", kā arī "Stagnant project".

 

Savukārt no ārvalstīm festivālā viesosies Krievijas grupas "Arkona" un "Amatory", un Somu smagās mūzikas apvienības "Swallow the Sun", "Dead Shape Figure" un "The Hypothesis". Tāpat uz uz skatuves kāps Lietuvas instrumentālā postroka grupa "Autism", Japānas grupa "Survive", kā arī Ukrainas muzikālā apvienība "Stoned Jesus".

 

 

Ziņu aģentūra BNS

16.06.2017.

 

  Drukāt