Ķekavas novada pašvaldība sveic Vasaras saulgriežos

Ķekavas novada pašvaldība sveic vasaras saulgriežos un aicina Līgo svētkus ieskandināt un gada īsāko nakti sagaidīt Ķekavas novadā.

Latviešu gadskārtu svētkos vēlam baudīt tradīcijas un rast prieku un enerģiju dabā. Šogad Daugmalē un Ķekavā svētkus ieskandinās ar dziesmām, dejām, muzicēšanu, tirgošanos un neaizmirstamu Jāņu nakts balli.

 

 

 

 

 

DAUGMALE, 22. jūnijs

  • No plkst. 18.00 darbosies Amatnieku tirdziņš, kuram var pieteikties, zvanot pa tālr. 26410473
  • Plkst. 19.00 Laukumā pie Daugmales multifunkcionālā centra norisināsies lustīga Līgo svētku ieskandināšana ar dziesmām, dejām, muzicēšanu, tirgošanos un pat sacenšanos. 
  • No plkst. 19.00 Ielīgošana. Uzstāsies bērnudārza „Namiņš” mazie mākslinieki, Daugmales folkloras kopa, Ķekavas folkloras draugu kopa „Brička”, Iecavas folkloras kopa „Tarkšķi” un citi. Vakara gaitā meklēsim „ĪSTO Jāņu sieru!”, tāpēc aicinām visas siera sējējas piedalīties garšas meklējumos – mājās sagatavot Jāņu sieru un pretendēt uz gardākā siera sējējas titulu. Savukārt alus baudītājiem būs iespēja pierādīt savas spējas „Alus dzeršanas sacensībās”! Pieteikšanās „Alus dzeršanas sacensībām” uz vietas, pasākuma laikā.
  • Ap plkst. 21:00 Uguns rituāls
  • Noslēgumā Zaļumballe kopā ar Dzintaru

 

Ieeja bez maksas

 

ĶEKAVA, 23. jūnijs

  • Plkst. 23.00-04.00 Veco Dzirnavu estrādē JĀŅU NAKTS BALLE pie kopēja ugunskura. Par līksmību gādās grupa „Mītavas deserts”. Darbosies bufete.


Ieeja brīva

 

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa

19.06.2017.

 

  Drukāt