Višeru pāris Ķekavā svin Zelta kāzas

 22. jūnijā Zelta kāzu jubileju svinēja ķekavieši Irēna un Gunārs Višeri, kuri gadu gaitā bijuši blakus viens otram gan prieka mirkļos, gan dzīves grūtākajos brīžos.


Irēna un Gunārs Višeri satikās 1961. gadā Alūksnes bērnu namā. Abu ceļi uz laiku šķirās, kad Gunārs atgriezās mātes mājās Ķekavā. Tomēr liktenis abiem bija lēmis atkal satikties, lai 1967. gada 22. jūnijā mītu laulību gredzenus.


Irēna un Gunārs apprecējās būdami pavisam jauni – Irēnai bija 19, bet Gunāram vien 18 gadu. Pāris laulībā aizvadījuši jau 50 gadus, izaudzinot divus dēlus, trīs mazbērnus un auklējot divus mazmazbērnus. Neskatoties uz dzīves līkločiem, Irēna un Gunārs turpina būt atbalsta plecs viens otram.


Irēna dzīves laikā strādājusi gan par šuvēju Rīgā, gan darbojusies Ķekavas bērnudārzā, un šobrīd turpina darīt labos darbus, strādājot par sētnieci Ķekavā. Savukārt Gunārs spēka gadus aizvadījis, darbojoties celtniecībā.


Ķekavas novada pašvaldība sveic Višeru pāri, vēlot stipru veselību un nenogurstošu dzīves sparu, lai piedzīvotu vēl daudzus laimīgus kopdzīves gadus!

 

Sabiedrisko attiecību daļa

22.06.2017.

  Drukāt