Biedrība "Zelta rati" realizē projektu par ratu iegādi

Ķekavas novadā biedrība ‘’Zelta rati’’ veiksmīgi realizējusi projektu, kā ietvaros iegādāti zirga pajūgu rati, lai iedzīvotājiem dažādotu atpūtas iespējas un nodrošinātu pajūgu braukšanas sporta treniņus.

Lai būtu lielāka iespēja pasākumos vizināties ar ratiem gan bērniem, gan pieaugušajiem, gan cilvēkiem gados, ratu aizmugurē ir speciāli veidotas kāpnītes ar nelielu atstarpi starp pakāpieniem atvieglojot iekāpšanu ratos.
 

Tā kā biedrība ‘’Zelta rati’’ nodarbojas ar jauno braucēju un bērnu apmācību pajūgu braukšanas sportā, tad drošībai rati aprīkoti ar priekšējo un aizmugures riteņu bremzēm un papildus rokas bremzi. Atšķirībā no iepriekšējiem treniņratiem jaunie ir ar augstākiem riteņiem, kas braucējam ļauj sēdēt augstāk un nodrošina labāku redzamību braukšanas laikā.
 

 

Tā kā projekts ir ar sabiedriskā labuma statusu, tad biedrība ‘’Zelta rati’’ nodrošinās Ķekavas novada pasākumu laikā cilvēku vizināšanu bez atlīdzības.
 

Projekts ‘’Zirga pajūgu ratu iegāde iedzīvotāju atpūtas iespēju dažādošanai un pajūgu braukšanas sporta treniņu nodrošināšanai’’ (Nr. 16-04 AL09-A019.2202-000007) īstenots ar Eiropas lauksaimniecības fonda lauku attīstībai atbalstu.

 

 

 

Projekta vadītāja Zane Krūmiņa

26.06.2017.

 

  Drukāt