Paziņojums par tarifa projektu

SIA “ZELTENIEKI”, vienotais reģistrācijas Nr. 40003644731, adrese – Ķekavas nov., Ķekavas pag., Katlakalns, Tālavas iela 9, LV – 2111, 2017. gada 22. jūnijā Ķekavas novada pašvaldības Sabiedrisko pakalpojumu maksas aprēķināšanas komisijai iesniedza Kanalizācijas pakalpojuma tarifa projektu, kas ir aprēķināts saskaņā ar Ūdenssaimniecības pakalpojuma tarifu aprēķināšanas metodikas principiem.

 

Sabiedriskā pakalpojuma veids Spēkā esošais tarifs* Piedāvātais tarifs Tarifa samazinājums* (%)
Kanalizācijas pakalpojums 2,69 2,65 -1,5%

 

Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā 2017.gada jūlijā. Tarifa izmaiņas ir saistītas ar izmaiņām Latvijas valsts likumos. Iepazīties ar tarifa projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par Kanalizācijas pakalpojums tarifa projektu, lietotājs var, vienojoties par tikšanās laiku un vietu – iepriekš piezvanot sabiedriskā pakalpojuma sniedzēja kontaktpersonai Jānim Kūkumam t. 29622089.

 

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt SIA “ZELTENIEKI”, e-pasta adrese zeltenieki@inbox.lv, kā arī Ķekavas novada pašvaldības Sabiedrisko pakalpojumu maksas aprēķināšanas komisijai (Gaismas ielā 19k9, Ķekava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, LV - 2123), 20 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā.

                                                                                                                                                                  

 

SIA “Zeltenieki”

28.06.2017.

 

 

  Drukāt