Piedalies projektu konkursā “Savam novadam”!

Lai veicinātu iedzīvotāju līdzdalību novada vides labiekārtošanā, dzīves telpas uzlabošanā un radošu iniciatīvu īstenošanā, Ķekavas novada fonds izsludina projektu konkursu “Savam novadam”.

 

Projektu pieteikumus konkursā var iesniegt līdz šī gada 11. septembrim. Idejas īstenošanai var saņemt atbalstu 500 eiro apmērā, bet projekta īstenotājiem jānodrošina arī līdzfinansējums, kas var būt naudas, brīvprātīgā darba,  mantas vai pakalpojumu ieguldījuma veidā.  Konkursa projekti tiek atbalstīti par pasākuma “Labdarības bumbu rallijs” un fonda padomes dalībnieku ziedojumiem. Labdarības bumbu rallijā šogad tika iegūti 1460 eiro.

 

Konkursa nolikums un projekta pieteikuma veidlapa pieejama Ķekavas novada fonda www.knf.lv un Ķekavas novada pašvaldības www. kekavasnovads.lv interneta vietnēs.

 

Projektu konkursā var piedalīties Ķekavas novada nevalstiskās organizācijas vai iedzīvotāji, kuri apvienojušies, lai īstenotu kopīgu ieceri.

 

Visus projektus, kas atbildīs konkursa nosacījumiem, vērtēs komisija un Ķekavas novada fonda padomes dalībnieki.

 

Pagājušā gadā  Ķekavas novada iedzīvotāji izmantojuši projektu konkursa „Savam novadam" iespēju, lai ar jaunu spēļu un rotaļlietu palīdzību Baložu pilsētas bērniem dažādotu brīvā laika pavadīšanas iespējas, pie Mellupu sociālās mājas izveidotu pārvietojamu ugunskura vietu, attīrītu Misas upi, izveidotu tiešās pirkšanas pulciņu Ķekavā un veco sūkņa staciju Ķekavas parka teritorijā padarītu pievilcīgāku.

 

Paldies pasākuma “Labdarības bumbu rallijs” atbalstītājiem.

 

 

Ķekavas novada fonds

11.07.2017.

 

 

  Drukāt