Apvieno pašvaldības kapitālsabiedrības

Trešdien, 5. jūlijā, noslēdzies divu Ķekavas novada pašvaldības kapitālsabiedrību - SIA ”Līves-2” un SIA ”Ķekavas nami”- reorganizācijas formālais process. Ar Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra lēmumu uzsākta uzņēmumu apvienošanas praktiskā daļa.

 

Ar Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra 2017. gada 5. jūlija lēmumu ir pabeigta divu pašvaldības kapitālsabiedrību reorganizācijas formālā daļa, kas paredz sabiedrības ”Līves-2” pievienošanu sabiedrībai ”Ķekavas nami”. Šobrīd, veicinot pašvaldības kapitālsabiedrību efektivitāti, uzsākta abu uzņēmumu apvienošanas praktiskā daļa. Atbilstoši LR likumdošanā un reorganizācijas līgumā noteiktajām prasībām, tiek veikta pamatlīdzekļu nodošana, grāmatvedības uzskaites pievienošana, darba līgumu pārformēšana, kā arī citas darbības, kas nepieciešamas veiksmīgai pārmaiņu procesa īstenošanai.

 

SIA ”Ķekavas nami” rīcībā esošie tehniskie un cilvēkresursi ļauj nodrošināt kvalitatīvu pakalpojumu sniegšanu arī Daugmales teritorijā, tādējādi piedāvājot izdevīgāku dabas gāzes cenu siltuma ražošanai. Daugmales pagasta iedzīvotājiem, kā arī juridiskām personām arī turpmāk tiks nodrošinātas visas uzņēmumam SIA ”Līves-2” deleģētās pamatfunkcijas, tostarp ūdenssaimniecības pakalpojumi, siltuma ražošana un piegāde un teritoriju uzturēšana. Tāpat tiks turpinātas visas SIA ”Līves-2” noslēgtās līgumattiecības.

 

Lēmums par reorganizāciju tika pieņemts, izvērtējot apvienošanas tehniski ekonomisko lietderību un samazinot administrācijas izdevumus.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

07.07.2017.

 

  Drukāt