Ķekavas novada sportisti Latvijas Jaunatnes Olimpiādē izcīna 20 medaļas

No 7.-9. jūlijam Cēsīs un vēl 13 novados notika Latvijas Jaunatnes Olimpiāde, kurā piedalījās ap 3000 jauno sportistu no visas Latvijas. Ķekavas novadu šajā sporta forumā pārstāvēja 99 sportisti un 35 treneri 17 sporta veidos.
 

7. jūlija vakarā, Cēsu Pils parkā, notika Olimpiādes svinīgā atklāšana, kuru vadīja TV un radio personība, bijušais basketbolists Renārs Zeltiņš! Olimpiādes gājienā piedalījās arī Ķekavas novada delegācija. Kopā ar sportistiem un treneriem bija arī Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Andis Damlics, domes deputāts Aigars Vītols, kā arī sporta aģentūras pārstāvji Dace Cīrule, Anete Medne un Andris Petrovs. Ķekavas novada karogu nesa bokseris, trīskārtējais Latvijas čempions Mārcis Grundulis.
 

Ķekavas novada jaunie sportisti izcīnīja 20 medaļas - 8 zelta, 6 sudraba un 6 bronzas. 2 zelta medaļas izcīnīja riteņbraucēja Santa Sanija Jurgena 10km un 54km distancēs un sporta vingrotājs Ričards Plāte (līdztekas un stienis), kurš vēl izcīnīja 2 sudraba medaļas (daudzcīņa un apļi) un 2 bronzas medaļas (brīvās kustības un zirgs). Vēl Olimpiskās zelta medaļas izcīnīja karatistes Aleksandra Mihailova un Jeļizaveta Kiseļova (abas divas kumite kategorijā (cīņā ar pretinieku)), pludmales volejbolistēm Rūtai Ozoliņai un Kristīnei Briedei, bokserim Mārcim Grundulim.
 

Sudraba medaļas izcīnīja Jeļizaveta Kiseļova karatē kata kategorijā (cīņa ar ēnu), meiteņu basketbola komanda (Šarlote Balode, Sandija Bukova, Samanta Gabranova un Patrīcija Zunde), meiteņu florbola komanda (Anna Kudinova, Nikola Biezuma, Melānija Daubiņa, Ilze Dobele, Elīna Jēge, Kate Jēge, Letīcija Kalve, Katrīna Kārkle, Kristiāna Kuplā, Elīza Laugale, Anna Mūrniece, Elizabete Ozoliņa, Anna Elizabete Pogorelova un Katrīna Rosoha), burātāja Annija Punte.
 

Bronzas medaļas izcīnīja karatisti Renārs Kampe kumitē disciplīnā un Aleksandra Mihailova kate disciplīnā, vieglatlēte Sabīne Krūmiņa (vesera mešana), zēnu florbola komanda (Rihards Benders, Oskars Ceriņš, Renārs Degins, Kristofers Egle, Ralfs Fricsons, Matīs Gertsons, Jānis Hertmanis, Klāvs Jansons, Dāvis Kaķis, Endijs Kleistrovs, Armands Langišs, Kristaps Laugalis, Verners Ozoliņš, Edvards Pigarevs, Pēteris Rudzītis, Raivo Simsons, Kristers Stelmahs un Ernests Vītols).  
 

Apsveicam sportistus, trenerus ar lieliskajiem rezultātiem un skaistajām medaļām! Paldies novada vadībai par atbalstu, treneriem par grūto, atbildīgo darbu, sportistiem par labajiem startiem un izcīnītajām medaļām Latvijas Jaunatnes Olimpiādē, pārstāvot mūsu Ķekavas novadu!
 

Vairāk rezultātu un foto vietnē sports.kekava.lv.
 

 

 


Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra

10.07.2017.

 

  Drukāt