Pašvaldības līdzfinansētās nometnes jūlijā un augustā

Ķekavas novadā deklarētie bērni un jaunieši aicināti pieteikties pašvaldības līdzfinansētajām vasaras nometnēm – jaunus dalībniekus gaida vēl piecās nometnēs, kas notiks jūlijā un augustā Ķekavas un Engures novados.

 

Šajā gadā Ķekavas novada pašvaldība 16000 eiro apmērā līdzfinansējusi 17 dažādas vasaras nometnes. Kamēr vairums nometņu jau veiksmīgi noslēgušās, piecas nevalstisko organizāciju rīkotās bērnu un jauniešu nometnes vēl gaida jaunu dalībnieku pieteikumus.

 

 

 

 

22. - 31. jūlijs - diennakts nometne Aktīvists Polyglot Engures novada Ķesterciemā. Aicināti dalībnieki vecumā no 6 līdz 16 gadiem.

Papildus angļu valodas nodarbībām nometnes dalībniekiem tiek piedāvāta plaša un daudzveidīga programma ar ekskursijām, konkursiem, radošajām darbnīcām, dažādu sporta veidu sacensībām un deju konkursiem un citām aktivitātēm. Darbosies veloskola, tūrisma un orientēšanās skola.

Organizē biedrība “Aktīvists”. Pieteikšanās aktivists.lv.

 

 

22. - 31. jūlijs - diennakts nometne Best of the best Engures novada Ķesterciemā. Organizē biedrība “Aktīvists”. Aicināti dalībnieki vecumā no 6 līdz 16 gadiem.

Papildus austrumcīņu apguvei nometnes dalībniekiem tiek piedāvāta plaša un daudzveidīga programma ar ekskursijām, konkursiem, radošajām darbnīcām, dažādu sporta veidu sacensībām un deju konkursiem un citām aktivitātēm. Darbosies veloskola, tūrisma un orientēšanās skola.

Organizē biedrība “Aktīvists”. Pieteikšanās aktivists.lv.

 

 

7. - 11. augusts - dienas nometne Zanzibāras vasara Ķekavā. Aicināti dalībnieki vecumā no 9 līdz 12 gadiem.

Nometnes programma veidota ar uzsvaru uz sportu un aktīvo atpūtu. Katru dienu tiks pildīti sportiski uzdevumi, spēlētas spēles svaigā gaisā, apgūts skvošs, notiks radošās darbnīcas. Dalībnieki baudīs vasaru un bērnību – peldēsies, šļūks pa plēvi, dosies ūdens balonu kaujās un jautrās stafetēs.

Organizē biedrība “Aktīvai Ķekavai”. Pieteikšanās zane@zanzibara.lv. Pieteikuma forma atrodama šeit.

 

 

30. jūlijs - 6. augusts - diennakts nometne Piedzīvojums Ķekavā Plakanciemā. Aicināti dalībnieki vecumā no 12 līdz 15 gadiem

 Dalībnieki apgūs praktiskās iemaņas, kas nepieciešamas, dodoties pārgājienos (nometnes iekārtošana, telts celšana, ugunskura vietas sagatavošana, kurināmā sagādāšana, maltītes pagatavošana, nometnes novākšana), dosies pārgājienos, trenēsies dažādu šķēršļu joslu pārvarēšanā, orientēšanās pamatiemaņu apguvē. Nometnes praktiskās apmācības vada jaunsargs Kristiāns Vuļs.

Organizē biedrība “Solis tuvāk”. Pieteikuma anketa atrodama solistuvak.lv.

 

 

14. - 23. augusts - diennakts nometne Zanzibāras jaunie vanagi Ķekavā. Aicināti dalībnieki vecumā no 13 līdz 18 gadiem.

Jauniešiem tiks sniegta iespēja paplašināt apziņas un iespēju redzesloku, attīstīt komunikācijas spējas un iegūt pieredzi, risinot dažādus uzdevumus komandā. Nometnes dalībniekus gaida orientēšanās pārgājiens vairāku dienu garumā ar ugunskura kuršanu un nakšņošanu teltīs, stratēģiskās spēles, aktīvā atpūta Baldones Waterjump un uz slackline.

Organizē biedrība “Aktīvai Ķekavai”. Pieteikšanās zane@zanzibara.lv. Pieteikuma forma atrodama šeit.

 

 

Pateicoties pašvaldības līdzfinansējumam, Ķekavas novadā deklarētajiem bērniem tiek sniegta iespēja piedalīties šajās nometnēs par zemāku dalības maksu.

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa

11.07.2017.

 

 

  Drukāt