Aicina priekšvēlēšanu laikā kritiski vērtēt informāciju no nezināmiem avotiem

Ņemot vērā, ka strauji tuvojas atkārtotā balsošanas diena (22. jūlijs) vienā no Ķekavas novada vēlēšanu iecirkņiem,  ķekavieši atkal var manīt  dažādus priekšvēlēšanu aģitācijas materiālus publiskajā vidē  un savās pasta kastītēs.  Atsevišķos gadījumos šajos materiālos tiek izmantota pašvaldības simbolika un pašvaldības izdevuma vizuālais noformējums, lai tādējādi, iespējams, apzināti maldinātu ķekaviešus par patieso informācijas avotu.

 

Tāpēc Ķekavas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus būt vērīgiem un kritiski vērtēt  informāciju  no nezināmiem avotiem. Atgādinām, ka informāciju par Ķekavas novada pašvaldības darbu un aktualitātēm var iegūt pašvaldības oficiālajos informācijas kanālos, t.i., informatīvajā biļetenā “Ķekavas Novads”, mājaslapā kekavasnovads.lv (kekava.lv, daugmale.lv, balozi.lv un parkulturu.lv), kā arī sociālo tīklu kontos vietnēs facebook.com (@KekavasNovads) un twitter.com (@kekavas_novads).

 

Citi informatīvie kanāli - sociālo tīklu lapas un skrejlapas -, kas ar līdzīgu nosaukumu un vizuālo noformējumu tiek veidotas un izplatītas priekšvēlēšanu laikā, nav Ķekavas novada pašvaldības informācijas kanāli. Tā ir privāta iniciatīva ar nolūku paust savu viedokli.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

17.07.2017 

 

 

  Drukāt