Domes ārkārtas sēdē ievēl divus priekšsēdētājas vietniekus

Šodien, 14. augustā, Ķekavas novada domes ārkārtas sēdē tika ievēlēti divi priekšsēdētājas vietnieki. Ar 13 balsīm par Ķekavas novada domes priekšsēdētāja pirmo vietnieku ievēlēts Aigars Vītols ("Latvijas zemnieku savienība"). Par domes priekšsēdētāja otro vietnieku ar 12 balsīm apstiprināts Neils Kalniņš (Jaunā konservatīvā partija).
 

Jaunā domes sasaukuma pirmajā sēdē tika skatīti pieci jautājumi, tostarp priekšsēdētājas vietnieku ievēlēšana. Turpmāk Ķekavas novada domē darbosies divi priekšsēdētājas vietnieki – A.Vītols un N. Kalniņš. Saskaņā ar grozījumiem Ķekavas novada pašvaldības nolikumā, pirmais vietnieks turpmāk atbildēs par novada attīstības jautājumiem, savukārt otrā vietnieka pārziņā būs pašvaldības īpašumu infrastruktūras jautājumu koordinēšana.

 

Līdz šim Ķekavas novada domē darbojās trīs priekšsēdētāja vietnieki.

 


Ārkārtas sēdē, 14. augustā, tika izskatīti arī jautājumi par grozījumiem Ķekavas novada pašvaldības saistošajos noteikumos, par paraksta tiesībām kredītiestādēs un Valsts kasē un par pilnvarojumu piedalīties Latvijas Pašvaldību savienības kongresā.
 

Kā ziņots iepriekš, jaunievēlētās Ķekavas novada domes ārkārtas sēde tika sasaukta piektdien, 11. augustā, pēc domes priekšsēdētājas Viktorijas Baires apstiprināšanas amatā.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

14.08.2017.

 

  Drukāt