EKO Diena Daugmalē 28.septembrī

Atkritumu apsaimniekotājs Ogres SIA “MARSS” piedāvā iedzīvotājiem, uzņēmumiem un pašvaldības iestādēm iespēju ērti un bez maksas atbrīvoties no nolietotas elektrotehnikas un sašķirotajiem atkritumiem. Atkritumu izvešana Daugmales pagastā tiks nodrošināta 28. septembrī.

 

Nolietota sadzīves elektrotehnika ir videi kaitīgie atkritumi, un šos priekšmetus nedrīkst mest sadzīves atkritumu konteineros. Minētās iekārtas satur sastāvdaļas, kas nonākot vidē vai saskarē ar cilvēku, var būt ļoti kaitīgas.

 

2017.gada 28. septembrī no Daugmales pagasta iedzīvotājiem bez maksas tiks pieņemta visdažādākā nolietotā sadzīves elektrotehnika – televizori, ledusskapji, veļasmašīnas, trauku mazgājamās mašīnas, datori un monitori, radioaparāti, mūzikas centri, magnetolas, telefoni, putekļusūcēji, gludekļi, fēni, tējkannas, blenderi un cita mazā virtuves sadzīves tehnika, mobilie telefoni un to lādētāji.

 

Atgādinām, ka nolietotās elektropreces nedrīkst būt izjauktas, piemēram, ledusskapim jābūt ar kompresoru, televizoram ar kineskopu, attiecīgi datoram ar mātes plati un tamlīdzīgi.

 

Tāpat Ogres SIA „MARSS” bez maksas piedāvā no iedzīvotājiem savākt šādus jau iepriekš sašķirotus un iepakotus atkritumus:

  • makulatūru (grāmatas, avīzes, žurnāli);
  • PET pudeles;
  • dienasgaismas spuldzes;
  • baterijas;
  • stikla pudeles un burkas.

 

Elektroprecēm un sašķirotajiem/iepakotajiem atkritumiem noteiktajā dienā jābūt novietotiem ārpus sētas/pie ceļa, kur var piebraukt automašīna ar manipulatoru.

 

Nolietotās elektrotehnikas un šķiroto atkritumu izvešana Daugmales pagastā tiks nodrošināta 28. septembrī. Izvešana iepriekš jāpiesaka Ogres SIA „MARSS” pa tālr. 65022645, 26140399 vai rakstot uz ogres.sia.marss@gmail.com.

 

 

Ogres SIA MARSS

04.09.2017.

  Drukāt