Šonedēļ Ķekavas novadā sākas Dzejas dienas

Septembra kultūras programmu visā Latvijā tradicionāli piepilda dzejai veltīti pasākumi. Ķekavas novadā Dzejas svētki tiks svinēti 13. – 21. septembrī, kad uz sarunu aicinās jaunie un jau atzinību guvušie dzejnieki un literāti.

 

Iestājoties rudenim, klāt ir arī starptautiskais dzejas un mākslas festivāls “Dzejas dienas”, kas cildina dzeju un tās meistarus. Dzejas, dzejnieku un tās cienītāju satikšanās Ķekavas novadā sāksies jau trešdien, 13. septembrī, ar literātes Ingas Ābeles viesošanos Katlakalna bibliotēkā. Sarunas dzejā un par dzeju turpināsies līdz 21.septembrim, kad visi aicināti iepazīt jauno literātu darbus.

 

 

 

13. septembrī plkst. 18.00 Katlakalna bibliotēkā - tikšanās ar literāti Ingu Ābeli

14. septembrī plkst. 19.00 Ķekavas bibliotēkā - saruna par rīmēm un dzeju “Saviem vārdiem ar Pikaso”

19. septembrī plkst. 10.00 Baložu bibliotēkā - Dzejas dienas kopā ar PII “Avotiņš”

20. septembrī plkst. 16.00 Baložu bibliotēkā - tikšanās ar dzejnieci, apbalvojuma “Laiks Ziedonim” laureāti Janu Kolbinu

21. septembrī plkst. 19.00 Doles Tautas namā - Dzejas vakaru cikla „Connected” pasākums ar jauno dzejnieku un mūziķu piedalīšanos

 

Ar plašu pasākuma programmu 7. - 17. septembrī Dzejas dienas tiek svinētas Rīgā. Šogad kā viena no Dzejas dienu centrālajām personībām ir latviešu dzejnieks Eduards Veidenbaums, kuram drīz gaidāma 150 gadu jubileja.

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa

11.09.2017.

 

  Drukāt