Novada uzņēmēji aicināti pieteikt idejas LIAA biznesa inkubatoram

Ķekavas novada jaunie uzņēmēji aicināti līdz 19. septembrim pieteikties dalībai Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Jūrmalas biznesa inkubatorā. Pieteikuma veidlapa pieejama LIAA mājaslapā.
 

Veicinot aktīvu un konkurētspējīgu uzņēmējdarbības attīstību, LIAA aicina Ķekavas novada jaunos uzņēmējus iestāties LIAA Jūrmalas biznesa inkubatora programmā.


Inkubators piedāvā bezmaksas programmu, kuras dalībnieki var piedalīties inkubatora rīkotajos semināros un aktivitātēs, kā arī tīklošanas pasākumos, un izmantot atvērto biroju sava biznesa vajadzībām. LIAA uzņēmējiem piedāvā saņemt arī mentoru un nozares profesionāļu konsultācijas, kas noderīgas biznesa attīstībā.

 

 

Tāpat uzņēmēji aicināti pieteikties programmai, kur ar 50% līdzfinansējumu iespējams:

  • saņemt finanšu, IT, juridiskos, dizaina un mārketinga pakalpojumus;
  • saņemt ekspertu un tehnoloģiskās konsultācijas;
  • saņemt prototipēšanas, testēšanas un citus specifiskus pakalpojumus;
  • ieviest kvalitātes vadību un sertificēšanu;
  • pieteikties grantiem līdz pat 10 000 eiro vērtībā iekārtām un aprīkojumam. 
     

Ņemot vērā, ka Ķekavas novads ietilpst LIAA Jūrmalas biznesa inkubatora darbības reģionā, vietējie uzņēmēji aicināti pieteikties programmai līdz 19. septembrim, aizpildot pieteikuma veidlapu šeit. Komisija iesniegtos pieteikumus izvērtēs 3. oktobrī.
 

Papildu jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar LIAA Jūrmalas biznesa inkubatora komandu pa tālr. +371 62401097, kā arī izmantot iespēju un pieteikties individuālām konsultācijām.
 

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa

15.09.2017.

 

  Drukāt