Aicina piedalīties pilsoniskās iesaistes veicināšanas diskusijas otrajā daļā

Lai veicinātu pilsonisko iesaisti Ķekavas novada pašvaldībā un veidotu ieteikumi pašvaldības pilsoniskās iesaistes procesa uzlabošanai, biedrība “Sociālās inovācijas centrs”  (SIC) 10. oktobrī aicina uz otro projekta “Pilsoniskās iesaistes veicināšana pašvaldībā – Ķekavas novada piemērs” darbnīcu-diskusiju Ķekavas kultūras namā. Interesenti aicināti reģistrēties.


Veiksmīgi aizvadot pirmo projekta laikā īstenoto darbnīcu-diskusiju, SIC aicina interesentus uz otro nodarbību 10. oktobrī plkst. 16.00 Ķekavas kultūras namā. Reģistrēšanās pasākumam elektroniski šeit vai rakstot uz renate@socialinnovation.lv.
 

Otrās darbnīcas-diskusijas programma pieejama šeit.
 

Projekta galvenais mērķis ir veicināt novada nevalstiskā sektora iniciatīvu iesaistīties pašvaldību darbā un uzraudzībā, novadot apmācību-diskusiju ciklu no divām lekcijām-diskusijām, kā arī izstrādājot informatīvo materiālu, kas apkopotu dažādus pilsoniskās iesaistes veidus Latvijā un ārvalstīs. Tāpat ar projektu plānots veicināt izglītības līmeni pašvaldību lēmumu pieņemšanas un uzraudzības procesos, iepazīstinot Ķekavas un citu novadu iedzīvotājus ar dažādiem iesaistes rīkiem, palielinot iedzīvotāju pilsoniskās iesaistes iespējas pašvaldības līmenī.
 

Projekta rezultāti būs pieejami biedrības interneta vietnē www.socialinnovation.lv, jautājumu gadījumā sazināties: renate@socialinnovation.lv.
 

Projekts tiek īstenots sadarbībā ar biedrību “Latvijas Pilsoniskā alianse” un Kultūras ministriju projekta „Par atsevišķu valsts pārvaldes uzdevumu veikšanu pilsoniskās sabiedrības attīstības un starpkultūru dialoga jomā” ietvaros. Projekta finansējuma avots ir Latvijas Republikas valsts budžets.
 

 

Biedrība “Sociālās inovācijas centrs”

04.10.2017.

 

  Drukāt