Iepazīsti savējos 2017: jaunas komandas, jauni kontrolpunkti

30. septembrī aizvadīts tradicionālais un atraktīvais komandu orientēšanās pasākums Ķekavas novadā “Iepazīsti savējos 2017”. Šogad uz starta līnijas stājās 29 komandas, lai noteiktā kontrollaikā apmeklētu tikpat daudz kontrolpunktus.
 

Jaunas komandas, jauni kontrolpunkti – tieši tā varētu raksturot 30. septembrī notikušo orientēšanās pasākumu Ķekavas novadā “Iepazīsti savējos 2017”. Pasākumā uz starta līnijas stājās 29 komandas, kurām laimīgas sagadīšanās dēļ, noteiktā kontrollaikā bija jāapmeklē tieši 29 kontrolpunkti. 
 

Šogad pasākumā piedalījās daudz jauni uzņēmumi.  To vidū – veikali HUSIS.LV un MySport, labdarības biedrība NSUS, datoru serviss MyFix, ātrās ēdināšanas uzņēmums Kaupera Kreperia, marmelādes ražotājs GiLine, improvizācijas teātris Makbets, bērnu izklaides centrs “Sapņu sala”, Ķekavas novada fonds un Labietes, “Raibā pupa” ar visām tās filiālēm Ķekavas novadā, bērnu izklaides centrs TeELPA un rotaļlietu mājražotājs Dancītis Handmade, kā arī FK Auda.
 

Savukārt dalībnieku vidū varēja vērot interesantu stratēģiju – iepriekšējo gadu laureāti veidoja apvienotās komandas, lai vēl vairāk stiprinātu savas pozīcijas un rezultāti rāda, ka tas arī attaisnojās.
 

Jāatgādina, ka šogad pasākumu kuplināja vairākas jaunas papildu aktivitātes visas dienas garumā. Proti, pie centrālās skatuves ikviens dalībnieks un apmeklētājs varēja piedalīties ziedošanas akcijā “Aklais randiņš ar grāmatu”, kuras ietvaros tika vākti līdzekļi jauniešu projektu atbalstam. Kā ziņo akcijas rīkotāji, tika savākti teju 100 eiro. Otrs jauninājums bija “Ruļļu cīņas”, kurās ikviens interesents, kāpjot uz speciāli izveidota velo stenda, varēja izmēģināt savus spēkus 500 metru velo sprinta distancē.
 

Tūrisma koordinācijas centrs izsaka lielu pateicību visiem uzņēmumiem un to darbiniekiem, kā arī iestādēm par aktīvu līdzdalību uzdevumu veidošanā un pasākuma norisē. Paldies arī organizatoriskajiem partneriem – Ķekavas novada sporta aģentūrai un biedrībai “Ķekavas novada uzņēmēju padome”.
 

Ar rezultātiem un video materiāliem aicinām iepazīties apmeklējot www.iepazistisavejos.lv

 

Pasākuma organizators Juris Žilko

03.10.2017.

 

  Drukāt