Darba grupas strādās pie Pļavniekkalna skolas attīstības jautājuma

Pamatojoties uz Ķekavas novada domes lēmumu, izveidotas divas darba grupas, kurām uzdots sagatavot priekšlikumus jaunas sākumskolas būvniecībai un pašvaldības normatīvo aktu grozījumiem, kā arī ēkas, Skolas ielā 2, Ķekavā turpmākās izmantošanas iespējām.

 
Darba grupu, kas atbildēs par priekšlikumu sagatavošanu jaunas sākumskolas būvniecībai un pašvaldības normatīvo aktu grozījumiem, vadīs izpilddirektora vietnieka p.i. Astrīda Vītola. Darba grupu veidos Ķekavas novada pašvaldības Izglītības daļas un Telpiskās plānošanas daļas pārstāvji, kā arī Pļavniekkalna sākumskolas direktore Agita Baltmane.
 

Plānots, ka darba grupa pirmo reizi tiksies jau nākamnedēļ.
 

Ķekavas novada dome 21. septembrī atcēla visus iepriekšējās domes pieņemtos lēmumus, kas saistīti ar jaunas Pļavniekkalna sākumskolas ēkas būvniecību Katlakalnā un mācību procesa pārcelšanu uz Ķekavu. Līdz ar to tiek pārtraukta uzsāktā sarunu procedūra “Pļavniekkalna sākumskolas pārbūve”, kā arī juridiski sakārtota Pļavniekkalna sākumskolas mācību procesa nodrošināšana esošās skolas ēkā Katlakalnā, Pļavniekkalna ielā 20, kur jau faktiski kopš 1. septembra bērniem notiek mācības.
 

Sabiedrisko attiecību daļa

05.10.2017.

 

  Drukāt