Bērnudārza "Ieviņa’’ konsultatīvais kabinets aicina vecākus

 

Ķekavas novada pirmsskolas izglītības iestādes ,,Ieviņa’’ konsultatīvais kabinets aicina vecākus, kuriem ir bērni vecumā no 2 gadiem  un kuri neapmeklē pirmsskolas izglītības iestādi, uz pirmo tikšanos šī gada 9.februārī plkst. 18.00  bērnudārza zālē.
 
 
Pirmsskolas vecums ir pats nozīmīgākais cilvēka attīstībā kopumā. Tāpēc vecāku  uzdevums ir mazulim īstajā brīdi sniegt visu nepieciešamo, lai viņa vērīgās acis un dzirdīgās ausis iepazīst pasauli pēc iespēja pilnīgāk, lai viņš ir ieinteresēts un atvērts visam jaunajam un interesantajam. Mēdz teikt : ,,Svarīgi ir nenokavēt to, ko nedrīkst nokavēt’’.
 
 
Izveidotā kabineta uzdevums ir sniegt atbildes   vecākiem  par aktuāliem jautājumiem, kas saistīti ar bērnu attīstību, apmācību un sagatavošanu skolai. Lai veidotos veiksmīga sadarbība, mums svarīgi zināt, kādas tēmas un jautājumi vecāku prātus nodarbina visvairāk.
 
 
Mēs plānojam organizēt kopīgas sarunas ar pedagogiem, psihologiem, logopēdu un medicīnas darbiniekiem. Domājam par iespēju individuālajām konsultācijām, ja tāda nepieciešamība radīsies.
 
 
Pirmajā pulcēšanās reizē piedāvājam tikšanos ar psiholoģi Daci Bērziņu. Gaidīsim ikkatru , kuram svarīga sava bērna domu pasaule un viņa attīstība.
 
 
Lūgums informēt par savu ierašanos elektroniski : ievina@kekava.lv vai pa tālruni 67937033. Uz tikšanos pirmsskolas izglītības iestādē ,,Ieviņa’’!
 
                                                       
 
Pirmsskolas izglītības iestādes "Ieviņa"
konsultatīvais kabinets

 

  Drukāt