Aicina piedalīties Mazā biznesa dienā

Sestdien, 18. novembrī, visā Latvijā norisināsies Mazā biznesa diena, sniedzot atbalstu mikro un mazajiem uzņēmumiem. Arī Ķekavas novada uzņēmēji aicināti reģistrēt savu dalību un izmantot iniciatīvas sniegtās iespējas sava biznesa attīstībai.

 

Latvijas Biznesa savienība iniciatīvas „Atbalsti mazo biznesu!” ietvaros jau piekto gadu organizē Mazā biznesa dienu, kas šogad norisināsies 18. novembrī. Tās laikā Latvijas mikro un mazie uzņēmumi var izmantot bezmaksas instrumentus mazā biznesa reklāmai un atvērtu interneta platformu „Open” preču un pakalpojumu tirdzniecībai, kā arī gūt vērtīgu informāciju semināros visā Latvijā.

 

Mazā biznesa dienā piedalās visi interneta vietnē www.mazabiznesadiena.lv reģistrētie uzņēmumi. Tajā uzkrāta un uz Latvijas kartes vizualizēta informācija par visiem iniciatīvas dalībniekiem, to piedāvātajiem produktiem un pakalpojumiem, palīdzot cilvēkiem pēc noteiktiem parametriem izvēlēties atbalstāmos komersantus. Pēc reģistrācijas uzņēmums savas preces un pakalpojumus var piedāvāt interneta platformā „Open”, kuras mērķis ir veicināt produkta noietu, pieejamību un atpazīstamību. Tāpat ikviens interesents aicināts apmeklēt seminārus, gūstot praktisku informāciju par to, kā paplašināt klientu loku, uzrunāt potenciālos partnerus un saredzēt jaunas biznesa iespējas.

 

Lai pienācīgi sagatavotos Mazā biznesa dienai, reģistrētie dalībnieki aicināti izveidot sava uzņēmuma plakātu un īpašo piedāvājumu, ar atpazīstamības zīmi noformēt sava uzņēmuma ieejas durvis (iniciatīvas uzlīmes pieejamas mazā biznesa vēstniecībās ALTUM, SEB banka filiālēs un pašvaldībā), kā arī izmantot iniciatīvas sociālo mediju kanālus Facebook: AtbalstiMazoBiznesu  un Twitter: AtbalstiMazo.

 

Mazo biznesa dienu gaidot, iniciatīvas atbalstītāji tiksies preses konferencē, kas notiks 13. novembrī plkst. 11.00 Rīgā, Eiropas Savienības mājā. Savukārt 17. novembrī plkst. 9.00 Rīgas Centrāltirgus Gastronomijas paviljonā norisināsies granta programmas „Atspēriens” laureātu gadatirgus.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

11.11.2017.

 

  Drukāt