Aicina izmantot Dienas centra pakalpojumus

Ķekavas sociālās aprūpes centrs plāno paplašināt Dienas centru un tādēļ vēlas apzināt cilvēkus ar garīgā rakstura traucējumiem (GRT), kuri labprāt apmeklētu Dienas centru un pilnvērtīgi pavadītu savu laiku. Jaunajiem apmeklētājiem iespēju robežās dalība būs bez maksas.

 

Dienas centrs Ķekavā darbojas kopš 2010. gada, un šogad plāno izbūvēt jaunas telpas. Pašvaldība aicina pieteikt personas ar GRT, kuras vēlas izmantot šo pakalpojumu.

 

Ķekavas Dienas centra apmeklētāji var speciālistu uzraudzībā attīstīt sociālās prasmes un lietderīgi pavadīt brīvo laiku - apmeklēt pasākumus, interešu grupu pulciņus un dažādu speciālistu konsultācijas -, kā arī saņemt brokastis un pusdienas.

 

Dienas centrs piedāvā apmeklētāju vecumam un veselības stāvoklim atbilstošas vingrošanas un mūzikas nodarbības, rokdarbu, keramikas un pērļošanas pulciņus. Centra dalībniekiem ir iespēja doties ekskursijās un reizi nedēļā apmeklēt peldbaseinu. Tāpat nepieciešamības gadījumā var saņemt psihologa, psihiatra, ergoterapeita un fizioterapeita konsultācija.

 

Plānots, ka jaunie centra apmeklētāji pirmos divus gadus aktivitātēs varēs piedalīties bez maksas. Tos, kas vēlas izmantot Dienas centra pakalpojumus, lūdzam sazināties ar centra vadītāju Silviju Puisāni pa tālruni 29173695 vai klātienē Gaismas ielā 19, k.8.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

14.11.2017.

 

  Drukāt