Viktorija Baire tiekas ar SIA "Lofbergs Baltic" pārstāvjiem

Šonedēļ Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire tikās ar vienu no novada nozīmīgākajiem uzņēmumiem  - SIA "Lofbergs Baltic" pārstāvjiem, lai pārrunātu sadarbības iespējas.

 

SIA "Lofbergs Baltic" ir kafijas ražošanas uzņēmums, kas agrāk bija pazīstams ar vārdu Melnā kafija, bet no 2010. gada ir zviedru kafijas ražotāja Löfbergs Lila daļa. Lofbergs Baltic ir arī vienīgais kafijas ražošanas uzņēmums Baltijas valstīs. Uzņēmuma pārstāvji bija ieradušies Ķekavas novada domē, lai pārrunātu nākotnes sadarbības iespējas, jo, neskatoties uz pieredzi atsevisķu pasākumu atbalstīšanā pagātnē, Lofbergs Baltic tomēr raugās uz ilgtermiņa sadarbības iespējām. Tāpat uzņēmuma pārstāvji pieminēja Löfbergs Lila pieredzi Zviedrijā, kur uzņēmums atbalsta gan vietējās hokeja komandas, gan jaunos kafijas audzētājus. Lofbergs Baltic savukārt minēja par savu interesi par inovatīviem, jauniešiem veltītiem pasākumiem.
 

Viktorija Baire ir iepriecināta par uzņēmuma interesi: “Esmu patīkami pārsteigta par šādu iniciatīvu un ceru, ka mūsu sadarbība nākotnē izvērtīsies ļoti produktīva. Ķekavas novada domē par vienu no svarīgākajiem virzieniem, kādos vajadzētu strādāt, uzskatu tieši sadarbību ar uzņēmējiem. Mēs kā pašvaldība darīsim visu, lai sadarbojoties atvieglotu uzņēmēju ikdienu un palīdzētu viņiem darbā, un man ir liels prieks, ka novada uzņēmumi acīmredzami uzskata, ka šai sadarbībai ir jābūt abpusējai.”
 

Baiba Goba,

Ķekavas novada domes priekšsēdētājas preses sekretāre

15.11.2017.

 

  Drukāt