Vienojas par konkrētu rīcību kanalizācijas problēmas atrisināšanai Lapeniekos

Ķekavas novada pašvaldības vadība 16. novembrī  tikās ar biedrības “Lapenieku ciemats” valdes priekšsēdētāju Askoldu Valbahu, lai pārrunātu turpmākos risinājuma soļus sen ieilgušajai kanalizācijas problēmai Lapeniekos. Tikšanās laikā abām pusēm izdevās vienoties par konkrētu rīcību šīs problēmas atrisināšanai.
 

Pēdējo gadu laikā bija samilzusi kanalizācijas problēma Lapenieku ciema daļā, kurā ietilpst Āraišu, Vizuļu, Tērvetes, Pils, Magnoliju, Arāju, Austrumu un Vecpiebalgas ielas, taču nu visnotaļ produktīvu sarunu rezultātā tika panākts risinājums. Proti, Ķekavas novada pašvaldības Sabiedrisko pakalpojumu maksas aprēķināšanas komisijā ir iesniegti dokumenti par jaunas kanalizācijas pakalpojumu maksas noteikšanu augstākminētajā Lapenieku ciema daļā. Par pakalpojuma maksas apstiprināšanu Ķekavas novada dome lems jau 30. novembra domes sēdē.
 

Īpaši aktīvi problēmas risināšanā iesaistījās biedrības “Lapenieku ciemats” valdes priekšsēdētājs Askolds Valbahs, pateicoties kura iniciatīvai un veiksmīgajai sadarbībai ar Ķekavas novada domi izdevās panākt pozitīvu rezultātu.
 

Sarunas laikā Askolds Valbahs apliecināja atbalstu šādai domes rīcībai un tam, ka  problēmas skartās Lapenieku ciema daļas iedzīvotāji ir gatavi slēgt līgumus par saņemtajiem kanalizācijas pakalpojumiem ar SIA “Baložu komunālā saimniecība”. Par lietas tālāku virzību Lapenieku ciema iedzīvotāji tiks informēti.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

17.11.2017.

 

  Drukāt