Ķekavas novada uzņēmums “PAA” saņem valsts prezidenta pateicību

Aizvadītajā piektdienā, 17.novembrī, Rīgas pilī norisinājās Latvijas proklamēšanas 99. gadadienai veltītā uzņēmēju un pašvaldības vadītāju pieņemšana. Ķekavas novadu šajā pasākumā pārstāvēja uzņēmuma SIA “PAA” direktors Pēteris Treicis un Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire.

 

Latvijas prezidents Raimonds Vējonis turpina tradīciju Valsts svētku laikā novembrī rīkot pieņemšanu pašvaldības vadītājiem un lielākajiem nacionālajiem uzņēmējiem, lai pateiktos par nozīmīgo darbu visas valsts labā. Uz svinīgo pieņemšanu tika aicināta arī Ķekavas novada domes priekšsēdētāja V.Baire un santehnikas ražošanas uzņēmums SIA “PAA”, kas oktobrī saņēma Ķekavas novada uzņēmēju gada balvu nominācijā “Gada ražotājs”.

 

Valsts prezidents uzsvēra, ka uzņēmēji ir aktīvā sabiedrības daļa, kas bagātina valsti, radot inovatīvus produktus un pakalpojumus un veidojot jaunas darbavietas Latvijas galvaspilsētā un reģionos. “Paldies, ka jūs uzņematies risku, ieguldot investīcijas un attīstot jaunus produktus, tādējādi sekmējot visas valsts attīstību,” uzrunājot klātesošos uzņēmējus, teica Raimonds Vējonis. Viņš uzsvēra, ka ir nepieciešams radīt veiksmīgu sadarbību starp uzņēmējiem un pašvaldību, jo tikai tad var veidoties uzņēmējdarbību stimulējoša vide, kas veicina labklājības līmeņa celšanos valstī. 

 

Kā iepriekš atzinusi Ķekavas novada domes vadība, uzņēmēji nevar veiksmīgi darboties bez pašvaldības un pašvaldība – bez saviem uzņēmumiem, tāpēc ik dienu jāstrādā pie savstarpēja dialoga veicināšanas. Arī svinīgās pieņemšanas laikā Ķekavas novada domes priekšsēdētāja V.Baire un SIA “PAA” direktors P.Treicis apsprieda iespējas, kā veicināt saikni starp novada uzņēmējiem un potenciālajiem darba meklētājiem.

 

SIA “PAA” ir viens no vadošajiem santehnikas – vannu, izlietņu un dušas paliktņu – ražotājiem Baltijā ar eksporta tīklu Rietumeiropas, Austrumeiropas valstīs, Skandināvijā un Krievijā.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

21.11.2017.

 

  Drukāt