Aicinām uz vecāku konsultatīvā punkta nodarbībām!

 

Pirmsskolas izglītības iestādē „Zvaigznīte” darbojas konsultatīvais punkts vecākiem.  No janvāra līdz martam centrā vecākiem un skolotājiem ir iespēja piedalīties semināru ciklā „Bērnu emocionālā audzināšana.(BEA)”. Programma lekciju ciklam ir izstrādāta tā, lai palīdzētu vecākiem labāk izprast sevi un savu bērnu, tā piedāvā principus, kas palīdzēs veiksmīgāk tikt galā ar bērnu emocionālajām izpausmēm un uzvedības grūtībām tā, lai bērns varētu izaugt par laimīgu, emocionāli pilnvērtīgu cilvēku.

 

Pirmsskolas izglītības iestāde „Zvaigznīte” aicina vecākus uz konsultatīvā punkta nodarbībām, īpaši uzrunājot vecākus, kuru bērni kādu apstākļu dēļ neapmeklē bērnudārzu.

 

Programmas autore ir bērnu psiholoģe no Kanādas Sāra Lendija (Sarah Lady). Programma ir vispusīga, praktiska un zinātniski labi pamatota.
 
 
Semināra ietvaros ir desmit nodarbības, kurās var uzzināt par bērnu attīstību, viņu temperamentu, par drošu piesaisti, par disciplinēšanas metodēm, kas veicina pašregulāciju, attīsta sirdsapziņu un morālo uzvedību. Vecāki un skolotāji var uzzināt, kā veicināt ķermeņa kontroli un pozitīvu ķermeņa pašvērtējumu, kā veicināt bērna spēlēšanos un fantāziju, kā veicināt sociālo kompetenci, empātiju un gādīgumu, kā veidot pamatu pozitīvam pašvērtējumam u.c.  Svarīgi, ka seminārā var uzzināt, kā veicināt valodas un komunikāciju prasmju attīstību, jo mūsdienās ir daudzi bērni, kuriem nepieciešama logopēda palīdzība.
 
 
 
Semināru vadīs  PII ”Zvaigznīte” psiholoģe Kristīne Tomsone. Sabiedrībai un vecākiem ir vajadzīgi veselīgi, gudri un iejūtīgi bērni, ir vajadzīga izaugsme, pārmaiņas.
Vecāki un skolotāji - esiet mīļi gaidīti PII ”Zvaigznīte” konsultatīvajā punktā. Pieteikties nodarbībām  pa telefonu 67620496.
 
 
                                                                                     Pirmsskolas skolotāja Vita Karlsone
  Drukāt