Izsludināta pieteikšanās Ziemassvētku rotājumu konkursam

Sagaidot gadu miju, iedzīvotāji aicināti piedalīties Ziemassvētku rotājumu konkursā „Uzmirdzi Ķekavas novadā 2017”. Izrotāsim savas dzīvojamās mājas, uzņēmumu un sabiedrisko iestāžu ēkas, kopā radot īpašu svētku noskaņu. Pieteikšanās konkursam līdz 22. decembrim.
 

Pēc 10 gadu pārtraukuma Ķekavas novada pašvaldība izsludina Ziemassvētku rotājumu konkursu, kas norisināsies no 2017. gada decembra līdz 2018. gada janvārim. „Tā ir iespēja krāšņi pavadīt veco un godam sagaidīt jauno gadu. Negaidīsim, vai un kad mūs pārņems svētku noskaņa – radīsim un baudīsim to kopā!”, aicina konkursa organizatori.

 

 

 

 

Jebkurš iedzīvotājs konkursam var pieteikt Ziemassvētku tematikai atbilstoši izrotātas mājas, kas tiks vērtētas divās kategorijās:

  • dzīvojamās mājas,
  • uzņēmumi vai sabiedrisko iestāžu ēkas.

Visi pieteiktie objekti pretendēs arī uz papildu nominācijām - „Oriģinālākais Ziemassvētku noformējums”, „Centīgākais mākslinieks” un „Iedzīvotāju simpātija”.

 

Konkursa pieteikums pieejams šeit, kā arī informatīvā izdevuma “Ķekavas novads” decembra numurā. Pieteikumus no 4. decembra līdz 22. decembrim var iesniegt kādā no pašvaldības Klientu apkalpošanas centriem Ķekavā, Baložos vai Daugmalē vai arī nosūtīt elektroniski uz e-pasta adresi novads@kekava.lv.

 

Pieteiktos objektus apmeklēs un novērtēs konkursa vērtēšanas komisija. Savukārt nominācijas „Iedzīvotāju simpātija” uzvarētājs tiks noteikts interneta balsojumā - par savu simpātiju varēs nobalsot pašvaldības mājaslapā www.kekavasnovads.lv, kā arī sociālo tīklu Facebook.com un Twitter.com kontos.

 

Konkursa laureāti tiks paziņoti svinīgajā apbalvošanas ceremonijā, sadalot balvu fondu 1400 eiro apmērā. Naudas balvas saņems trīs labākie dalībnieki katrā vērtēšanas kategorijā un papildu nomināciju „Oriģinālākais Ziemassvētku noformējums” un „Centīgākais mākslinieks” uzvarētāji. Tikmēr “Iedzīvotāju simpātija” iegūs pārsteiguma balvu. Kāda tā būs, to noskaidrosim jau nākamā gada janvārī!

 

Ar pilnu konkursa nolikuma var iepazīties šeit.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

04.12.2017.

 

 

  Drukāt