Labiekārtota Mellupu sociālās mājas teritorija

Ar Ķekavas novada fonda atbalstu ir realizēts projekts “Mellupu iedzīvotāju pulcēšanās vietas zaļās zonas labiekārtošana”. Mellupu sociālās mājas apmeklētājus nu priecē dažādi dekoratīvie augi un košumkrūmi.

 

“Mellupu iedzīvotāju pulcēšanās vietas zaļās zonas labiekārtošana” ir viens no četriem vides labiekārtošanas projektiem, kas konkursā “Savam novadam” ieguva Ķekavas novada fonda finansējumu.

 

Mellupu sociālā māja ir pulcēšanās un brīvā laika pavadīšanas vieta Mellupu, Plakanciema un Dzērumciema iedzīvotājiem. Lai to padarītu apmeklētājiem patīkamāku, par projektam piešķirto finansējumu Mellupu iedzīvotāji un sociālās mājas darbinieki iegādājās košumkrūmus un dekoratīvo augu stādus, kurus pašu spēkiem arī iestādīja.

 

Tagad sociālās mājas teritoriju no blakus esošā ceļa atdala tūju rinda, bet atpūtas vietas apmeklētājus priecē nokarenais pūpols un lapegle, gludlapu dekoratīvais kārkls, smaržīgais ceriņš un krāsainās klinšrozītes.

 

17. novembrī Mellupu sociālajā mājā notika labiekārtotās teritorijas atklāšanas pasākums, kas tika veltīts Latvijas valsts dzimšanas dienai.

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa

11.12.2017.

 

  Drukāt