Par Ziemassvētku saldumu paciņas saturu

Ķekavas novada pašvaldība saņēmusi ziņu no kādas māmiņas par Ziemassvētku saldumu paciņas saturu, kurā atrodama piena konfekte "Gotiņa" ar ruma garšu, un tā sniedz skaidrojumu par radušos situāciju.

Ķekavas novada pašvaldība iegādājās divu veidu Ziemassvētku saldumu paciņas, kas domātas bērniem un senioriem. Paciņu saturs ir vienāds, atšķiras tikai tas, ka bērnu paciņā ir augļu sula, bet senioriem domātajā paciņā – šķīstošā kafija. Nevienā no paciņām nav paredzēta konfekte ar ruma garšu.
 

Paciņas tika iepirktas, izmantojot elektronisko iepirkumu sistēmu, no SIA “Lanekss”. Sazinoties ar piegādātāju, tika noskaidrots, ka uzņēmums no SIA “Saldus pārtikas kombināts” pasūtīja piena konfektes “Gotiņa”. Pasūtījumā nebija ietvertas konfektes ar ruma garšu.  Uzņēmuma pārstāvji situāciju skaidro ar cilvēcisko faktoru konfekšu paciņu iepakošanas procesā, norādot, ka konfekte ar ruma garšu varētu būt tikai atsevišķās paciņās. SIA “Lanekss” sola sazināties par radušos situāciju ar “Gotiņu” konfekšu piegādātāju – “Saldus pārtikas kombinātu”.
 

Ķekavas novada pašvaldības Sociālais dienests Ziemassvētku eglītes pasākumos vecākus informēs, ka saldumu paciņas atsevišķos gadījoms var saturēt konfekti ar ruma garšu.
 

Ķekavas novada pašvaldība atvainojas vecākiem par radušos situāciju un aicina vecākus būt saprotošiem!

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa

15.12.2017.

 

  Drukāt