Ķekavas sadzīves servisa centru turpmāk vadīs Dainis Rasa

Noslēdzoties atklātajam konkursam, SIA “Ķekavas sadzīves servisa centrs” valdes priekšsēdētāja amata pienākumus turpmāk pildīs novadnieks Dainis Rasa.

 

Ķekavas novada pašvaldības pērn novembrī izsludinātajā atklātajā konkursā uz SIA “Ķekavas sadzīves servisa centrs” valdes priekšsēdētāja amatu pieteicās 13 pretendenti. Izvērtējot to atbilstību amata kandidātam noteiktajām prasībām, konkursa komisija izvirzīja trīs kandidātus. No tiem Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire kā kapitāldaļu turētāja pārstāve ĶSSC valdes priekšsēdētāja amatā apstiprināja Daini Rasu, kas bija ieguvis augstāko konkursa komisijas vērtējumu.

 

Līdz šim D. Rasa bijis SIA "INTRAC Latvija", “Kalmar” industriālās tehnikas nodaļas vadītājs, augstāko izglītību ieguvis Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē.

 

SIA “Ķekavas sadzīves servisa centrs” ir Ķekavas novada pašvaldības uzņēmums, un tā vīzija ir būt uzticamam pašvaldības sadarbības partnerim  teritoriju un ielu apgaismojuma un arī vides objektu uzturēšanai Baložu pilsētā, Ķekavas un Daugmales pagastos . Piemērojot labas pārvaldības principus un pamatojoties uz augsti kvalificēta personāla zināšanām un pieredzi nodrošināt kvalitatīvus apsaimniekošanas pakalpojumus.

 

 

Sabiedrisko attiecību daļa

05.01.2018.

 

  Drukāt