Pasniedz Jauniešu gada balvas sportā 2017

Pagājušā gada nogalē Vērtēšanas komisija pasākumam “Jauniešu gada balvas sportā” kopumā izskatīja 78 pieteikumus, apbalvošanai izvirzot 32 labākos deviņās nominācijās.

Jaunos sporta talantus sveica Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Viktorija Baire. “Dzīve ir izaicinājumiem pilna. Jo īpaši sports bez izaicinājumiem nemaz nav iedomājams. Taču tas kā mēs tiekam galā ar šīm grūtībām mūs padara tik stiprākus un ļauj tiekties pretī augstākajām virsotnēm. Nevienam sasniegumi netiek pienesti uz sudraba paplātes, tie  jebkurā dzīves jomā, arī sportā,  ir jāizcīna cīņā, kuras pamatā ir grūts un nemitīgs darbs.”  Domes priekšsēdētāja, novēlot sasniegt jaunus sporta apvāršņus, pateicās par ieguldījumu Ķekavas novada sporta dzīves uzturēšanā un veidošanā gan jaunajiem sportistiem, gan viņu treneriem un ģimenēm.

 

Savukārt Sporta aģentūras direktore Dace Cīrule uzsvēra, ka „viens no 2017. gada Ķekavas novada jauniešu skaistākajiem panākumiem ir Latvijas jaunatnes olimpiādes sasniegums - 7. vieta Latvijā starp 82 komandām”. Viņa sveica visus sportistus, kas ieguvuši augstus sasniegumus, īpaši trenerus un bērnu vecākus, kas strādā un atbalsta ikvienu jaunieti, kas nodarbojas ar sportu. Augstus sasniegumus un panākumus 2018. gada sezonā!

 

Pateicībā par neatlaidīgo darbu jauno talantu attīstībā Sporta aģentūra pasniedza arī “Labākā jauniešu trenera balvu 2017”, kuru šoreiz saņēma florbola kluba „Ķekavas Bulldogs” trenere Gita Orste.

 

Pasākumu vadīja Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūras komanda. Plašāka informācija par labāko sportistu, komandu sasniegumiem 2017.gadā un foto pieejama interneta vietnē - sports.kekava.lv. 

 

 

“Jauniešu gada balvas sportā 2017” laureāti

 

Nominācijā “2017.gada panākums sportā jaunietēm individuālajā sporta veidā”

Aleksandra Mihailova (karatē), Aleksandra Davidova (karatē), Jeļizaveta Kiseļova (karatē), Santa Sanija Jurgena (riteņbraukšana), Patrīcija Cīrule (vieglatlētika), Kristiāna Zacmane (vieglatlētika), Annija Punte (vindsērfings) un Megija Sargsjane (pajūgu braukšana).

 

Nominācijā “2017. gada panākums sportā jauniešiem individuālajā sporta veidā”

Mārcis Grundulis (bokss), Ņikita Orlovs (karatē), Artis Venskus (pauerliftings), Ričards Plāte (sporta vingrošana), Emīls Punte (vindsērfings), Jānis Plūme (skvošs), Augusts Skride (vieglatlētika), Matīss Punte (vindsērfings)

Nominācijā “2017. gada panākums sportā jaunietēm komandas sporta veidā”

Zane Pekuse (velodrošība) un Robija Krista Vīksne (basketbols)

 

Nominācijā “2017. gada panākums sportā jauniešiem komandas sporta veidā”

Aleks Pavilons (velodrošība) un Emīls Krūmiņš (basketbols)

 

Nominācijā “2017. gada panākums tehniskajā sporta veidā”

Rihards Goldbergs (kartings)

 

Nominācijā “Uzlecošā zvaigzne 2017. gadā”

Kārlis Pūriņš (bokss), Mariss Zušs (basketbols), Melānija Zālīte (vieglatlētika) un Emīlija Tālberga (sporta dejas)

 

Nominācijā “2017. gada komandas panākums sportā jaunietēm”

Ķekavas novada basketbola 3x3 meiteņu komanda un florbola kluba „Ķekavas Bulldogs” U18 meiteņu komanda

 

Nominācijā “2017. gada komandas panākums sportā jauniešiem”

Florbola kluba „Ķekavas Bulldogs” U9 zēnu komanda, futbola kluba „AUDA/FC Real Pro” U12 komanda,

Baložu vidusskolas velodrošības komanda un florbola kluba „Ķekavas Bulldogs” junioru līgas komanda

 

Ķekavas novada pašvaldības sporta aģentūra

13.01.2018.

  Drukāt