Sadarbības veicināšanas seminārs uzņēmējiem

Ķekavas novada uzņēmēji aicināti piedalīties sadarbības veicināšanas seminārā “Radoši risinājumi uzņēmējdarbībā”, kas norisināsies 30. janvārī Rīgā. Seminārs notiks angļu valodā.

 

Rīgas plānošanas reģions rīko sadarbības veicināšanas semināru sociālajiem uzņēmējiem “Radoši risinājumi uzņēmējdarbībā”. Semināra mērķis ir veicināt jaunas sadarbības iespējas starp Latvijas un Igaunijas uzņēmumiem, kā arī iepazīstināt ar potenciālajiem sadarbības modeļiem (īpaši valstu perifērijās).

 

Seminārs pulcēs esošus un jaundibinātus Igaunijas un Latvijas sociālos un radošos uzņēmējus. Pasākuma apmeklētāji varēs dalīties pieredzē, veidot saziņu un potenciālu pārrobežu sadarbību, izmantojot prezentācijas un moderētu iepazīšanās sesiju. Dalībniekiem tiks lūgts sagatavot īsu prezentāciju iepazīstināšanai ar sevi un savu uzņēmumu (ieteicams līdzi ņemt izdales materiālus).

 

Seminārs notiks kopstrādes telpā "Teikums" (Gustava Zemgala gatve 78, Rīga) šī gada 30. janvārī!

 

Semināra darba valoda: angļu valoda

Reģistrācija semināram šeit

Semināra darba programma

 

Seminārs tiek rīkots projekta "Pārrobežu uzņēmējdarbības veicināšana sociālās un radošās industrijas nozarēs" (Social & Creative) ietvaros, kas tiek īstenots ar Interreg Igaunijas-Latvijas pārrobežu sadarbības programmas 2014.-2020" atbalstu.

 

Sabiedrisko attiecību daļa

15.01.2018.

  Drukāt