Muzikāli eksperimenti Ķekavas bibliotēkā

No februāra līdz maijam katra mēneša otrajā ceturtdienā Ķekavas bibliotēka pārtaps par skatuvi pasākumu cikla “Bibliomūza” koncertiem. Pirmais uz šīs skatuves kāps Renārs Veličko. Viņa muzikālie eksperimenti būs dzirdami 8. februārī.

 

Koncerti bibliotēkā ar jaunu, atraktīvu, nepieradinātu mākslinieku piedalīšanos noslēpumainā atmosfērā - tas ir izaicinājums pierādīt, ka bibliotēka ir lieliska tikšanās vieta ne tikai, lai lasītu, bet arī būtu kopā, muzicētu un ļautos pārsteigumiem.

 

Četru mēnešu garumā katra mēneša otrajā ceturtdienā tiksimies četros koncertos ar četriem pārsteidzošiem māksliniekiem, kas paši rada un izpilda mūziku. Laiks pirms un pēc koncerta būs brīdis sarunām par dzīvi radošumā.

 

Pirmais koncerts paredzēts 8. februārī plkst. 19.00. Tajā piedalīsies Renārs Veličko, kurš par sevi saka: "Mūzikā darbojos apmēram 12 gadus. Esmu muzicējis vairākās dažāda žanra grupās. Paralēli populārajai mūzikai darbojos arī akadēmiskajā mūzikā. Kopš 2014. gada strādāju pie savu dziesmu ierakstiem. Labprāt eksperimentēju un apgūstu dažādu instrumentu spēli. Vislabāk jūtos folkmūzikas žanrā."

 

Nākamajos koncertsērijas “Bibliomūza” koncertos piedalīsies Elīzabeta Krēģere, Jonas Lindberg un Lauris Valters. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

 

Projekta “Bibliomūza” mērķis ir veicināt sabiedrisko pasākumu pieejamību dažādām sabiedrības grupām netradicionālā vidē, kā arī iedvesmot un iedvesmoties mūzikā un vārda pasaulē.

 

Projektu organizē Ķekavas novada Jaunatnes iniciatīvu centrs sadarbībā ar Ķekavas pagasta bibliotēku.

 

Tiekamies bibliotēkā!

 

 

Sanda Zālamane

25.01.2018.

 

  Drukāt